Hat-trick especial

Messi i Antonella esperen el seu tercer fill

Mitjans argentins avancen la notícia, que encara no ha sigut confirmada ni desmentida per la parella

Messi i Antonella esperen al seu tercer fill / periodico

2
Es llegeix en minuts

Leo Messi, de 30 anys i Antonella Roccuzzo, de 29, seran pares per tercera vegada, almenys això s’ha afanyat a dir la premsa argentina. Mentre mig món està a l’espera que l’astre firmi la renovació del seu contracte amb el Barça, segons diversos mitjans de comunicació argentins, l’estrella del futbol i la seva dona estarien esperant el seu tercer fill. O filla, que és el que ells voldrien, encara que els mateixos interessats de moment no han dit res.

Va ser el programa El diario de Mariana, del canal argentí El Trece TV, qui va donar la primícia. Antonella es trobaria en el primer trimestre d’embaràs, i d’aquí ve que no ho hagi anunciata les seves xarxes socials, on és bastant activa. Messi, per la seva part, era ahir a Mònaco en l’acte del sorteig de la Champions i la gala dels premis al millor jugador d’Europa, que va recaure finalment en el davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo.

FAMÍLIA

La parella ja té dos fills, Thiago, que complirà 5 anys el 2 de novembre, i Mateo, que el pròxim 11 de setembre bufarà les espelmes del seu segon aniversari. La parella sol penjar imatges i vídeos domèstics dels menuts, que també han assistit a alguns partits importants del Barça al Camp Nou, vestits amb la samarreta blaugrana. Messi i Antonella van contraure matrimoni el 30 de juny passat a Rosario, la ciutat natal de tots dos, en una festa a la qual van anar més de 350 convidats, molts d’ells companys al terreny de joc. Després de la celebració, van iniciar una lluna de mel amb les sevs dues criatures en resorts de luxe de les illes caribenyes d’Antigua i Barbuda. La premsa argentina especula amb el fet que durant la lluna de mel Antonella es podria haver quedat embarassada.

Notícies relacionades

«Val més que esperem, perquè això ho ha filtrat algú que, si es confirma, els ha pres la il·lusió a Leo i Antonella d’explicar-ho ells mateixos. Leo ho dirà quan els estudis ho assegurin. No tindrà problemes a fer-ho públic i compartir la notícia. Però hem d’esperar», ha assegurat un membre de la família Messi al diari argentí Clarín.

EMPRESÀRIA

Antonella mai ha concedit entrevistes i només es comunica amb el gran públic mitjançant el seu compte d’Instagram, on té 3,5 milions de seguidors. A Barcelona, la parella i els seus fills fan una vida molt senzilla, allunyada de l’atenció mediàtica. Aquest any, poc abans del seu casament, Antonella va debutar en el món empresarial de la mà de Sofía Balbi, dona de Luis Suárez. Totes dues s’han unit en la firma de calçat argentina Ricky Sarkany per obrir la botiga de sabates Roccbal 109, a Barcelona. Si es confirma que Antonella va quedar embarassada durant la lluna de mel, el tercer fill del matrimoni argentí arribaria a tres mesos de l’inici del Mundial de Rússia 2018.