ACTIVISTA DE PETA

Pamela Anderson l'emprèn contra Marinelad

L'activista exigeix el tancament dels delfinaris

lmmarco39767300 us actress pamela anderson holds a placard reading  captivit170822152228

lmmarco39767300 us actress pamela anderson holds a placard reading captivit170822152228 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts

Una nova acció la protagonitzada ahir per l’actriu i activista de l’associació Peta Pamela Anderson. L’estrella americocanadenca es va plantar a l’entrada del parc aquàtic Marineland, a la localitat francesa d’Antíbol, per demanar «el final de la captura i de la captivitat dels animals». Entre cella i cella s’ha proposat tancar els delfinaris.

Notícies relacionades

Anderson, que l’1 de juliol va complir 50 anys, va assenyalar que volia «animar la gent a no entrar en aquest tipus de parcs, tant Marineland com els Sea World dels EUA». L’activista va negar l’argument segons el qual els nens aprenen coses en aquests recintes que acullen animals en captivitat. «Això és fals. És molt millor veure documentals o veure els animals als seus hàbitats naturals, però no en llocs així».

Anderson va fer aquesta acció completament sola, portant una nota amb el text: «La captivitat mata, tanqueu Marineland» i el logo de Peta (People for the ethical treatment of animals), entitat de la qual és membre destacat des de fa 25 anys. «Defenso aquesta causa a tot el món, però ara que visc a França, vull fer més accions aquí», va precisar l’actriu. El Ministeri de Medi Ambient francès ha establert que els parcs aquàtics no podran adquirir nous animals ni criar-los, sinó només mantenir els que tenen unes normes molt més estrictes. 

Temes:

Animals