A LES XARXES SOCIALS

Els famosos es bolquen en Barcelona

Se succeeixen en cascada els missatges de suport i solidaritat

lmmarco39726116 gente instagram pablo alboran170818135910

lmmarco39726116 gente instagram pablo alboran170818135910

3
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Barcelona

Els missatges són unànimes. Barcelona al cor. Un crespó negre sobre el perfil de la ciutat. O sobre les lletres de la ciutat en negre. El missatge 'No tinc per' o 'Tots som Barcelona'... etcètera. Famosos i celebritats de tots els àmbits han anat mostrant en cascada el seu suport a les xarxes després de l'atemptat d'aquest dijous a Barcelona. Tots se sumen al dolor i mostren el seu condol a les víctimes de l'atac a la Rambla.

L'actor Dani Rovira, que està rodant precisament a la província de Barcelona la producció de Zeta & Telecinco Cinema 'Super Lopez' ha escrit: "Després del nostre minut de silenci, seguim rodant. Gràcies a tots els herois que curen, donen, protegeixen, investiguen, abracen, assisteixen, empatitzen i lluiten perquè mai guanyin els dolents".  "Tot el nostre amor", afegeix la seva companya en aquest rodatge, Maribel Verdú.

L'astre argentí Leo Messi, al costat d'una imatge de Barcelona en blanc i negre i un crespó negre, ha escrit: "Vull enviar el meu condol i tot el meu suport a les famílies i amics de les víctimes del terrible atemptat a la nostra estimada Barcelona, a més de rebutjar totalment qualsevol acte de violència. No ens rendirem, som molts més els que volem viure en un món en pau, sense odi i on el respecte i la tolerància siguin les bases de la convivència". El seu missatge ha calat en més de 2,3 milions dels seus seguidors a Instagram.

Fernando Alonso i molts altres esportistes d'elit s'han sumat. "Quina tristesa el que està passant", ha escrit el pilot. "Destrossat pel que ha passat a Barcelona. Tot el meu suport a les famílies afectades i a la ciutat", ha assenyalat per la seva part en un tuit el tennista Rafa Nadal.  "Molta força, Barcelona", clama Pau Gasol.

"La meva estimada Barcelona. Avui més que mai estic al teu costat", és el missatge que ha enviat Alenjandro Sanz, que ha afegit una imatge de la plaça de Catalunya de Barcelona abarrotada de persones durant la concentració d'aquest divendres a les 12 del migdia. 

Col·legues seus com Miguel Bosé o Pablo Alborán també han volgut mostrar la seva solidaritat. "Una altra barbàrie més, una altra atrocitat. El meu pesar a totes les víctimes i familiars. Animals", indica Bosé. 

"Destrossat i trencat per l'atemptat de Barcelona. Ràbia, dolor i molta impotència. PROU, PROU, PROU!!", ha escrit en un tuit el cantautor malagueny. "Quant dolor.... per què?" es pregunta la cantant Chenoa. 

"Barcelona. El meu cor està amb tots vosaltres. Quina tristesa més gran" ha escrit Enrique Iglesias.

"Quin dolor, ràbia i impotència.., t'abraço la meva Barcelona, i abraço els que avui pateixen. Estem amb vosaltres", clama el 'cantaor' Miguel Poveda. Per la seva part, el seu col·lega Antonio Orozco també ha recordat aquest divendres unes profètiques paraules dedicades a la Rambla escrites el 1935 per Federico García Lorca. "No dejaremos que el odio nos arrebate, nunca. Ser ramblero no entiende de miedos. 

"We love Barcelona", ha escrit l'actor i director de cine Paco León, de vacances aquests dies a Mèxic.

Amb una imatge d'unes espelmes al terra de Barcelona, l'actriu Penélope Cruz també se suma a les mostres de dolor. "Amb Barcelona compartint el seu dolor i indignació per l'atemptat terrorista. El que li fan a Barna ens ho fan a tots", sosté un veterà de la interpretació com Juan Echanove.

"Tots som Barcelona", proclama Jose Coronado. "T'estimo Barcelona" escriu l'actriu  Rossy de Palma. "Dolor i respecte per les víctimes i les seves famílies... per Barcelona", subratlla el presentador Jaime Cantizano

Quique Jiménez, 'Torito', va més enllà: "Ella tiene poder, Barcelona es poderosa, Barcelona tiene poder", ja ho cantava Peret. Prou de desgraciats que us amagueu en una religió per passar a l'olimp dels déus, ¿no us adoneu que heu venut la vostra ànima al diable?".

"Un nus al cor. Un absurd. Força Barcelona", clama des de Porto Sara Carbonero.

"Des de la distància pateixo per les notícies de l'atemptat terrorista a Barcelona. La meva solidaritat i carinyo", escriu la presentadora i model Nieves Álvarez, al costat d'una imatge de la catedral de Barcelona. També Judit Mascó i la model i presentadora Eva González s'hi han sumat. "El meu cor està a Barcelona amb totes les víctimes", indica la presentadora de 'Masterchef'. 

Notícies relacionades

Des dels Estats Units, l'actriu i presentadora Ellen DeGeneres envia el seu afecte. "Tot el meu amor per a Barcelona". I retuiteja el missatge de suport de l'expresident Barack Obama.

També Ricky Martin ha mostrat un "Tots som Barcelona".