Els 'àngels' de Victoria's Secret, a Aspen

El cineasta Michael Bay dirigeix l'anunci que anticipa la nova desfilada de la firma de llenceria

lmmarco39726126 gente instagram michael bay170818181044

lmmarco39726126 gente instagram michael bay170818181044

1
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Els nous àngels escollits per Victoria’s Secret per a la seva nova campanya s’han traslladat fins a les muntanyes d’Aspen, a Colorado, per gravar l’anunci i fer les sessions de fotografies que precedeixen la famosa desfilada de la firma de llenceria, que va tenir el Gran Palais de París com a últim escenari. Aquell va ser el primer xou de la firma fora dels Estats Units i va aconseguir batre rècords d’audiència.

Ja sabem per les imatges qui són les escollides i en quines postures les veurem. Ha sigut el director creatiu Edward Razek qui ha desvelat les 13 joves seleccionades: Sara Sampaio, Stella Maxwell, Elsa Hosk, Romee Strijd, Taylor Hill, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Lais Ribeiro i Marta Hunt.

Notícies relacionades

«13 àngels, 2 fotògrafs, un equip de més de cent persones, un director increïble… i un ranxo de 80 milions de dòlars», ha escrit el director creatiu juntament amb una fotografia amb algunes de les escollides i el director de cinema Michael Bay, encarregat de dirigir aquest anunci milionari.

Pantalons de serrells, botes i barrets de cowgirls sobre els conjunts de llenceria és el vestuari que han mostrat com a avançament les protagonistes mateix, que també han publicat alguns instants del rodatge, en el qual el paisatge també és protagonista. Lais Ribeiro, de 27 anys, ha posat fins i tot al costat d’uns cadells de husky.