Pirata solidari

Johnny Depp visita (novament) un hospital de nens disfressat de Jack Sparrow

L'actor va sorprendre els menuts d'un hospital de Vancouver disfressat del popular personatge de la saga de 'Pirates del Carib'

johnny-depp

johnny-depp

1
Es llegeix en minuts

L'actor Johnny Depp ha mostrat novament el seu costat més solidari al visitar, vestit de Jack Sparrow, el popular i carismàtic protagonista de la saga de pel·lícules 'Pirates del Carib', el British Children's Hospital, un hospital per a nens de Vancouver (Canadà). L'actor nord-americà va aprofitar un descans en el rodatge de la seva pròxima pel·lícula 'Richard says goodbye', que s'està gravant en aquesta ciutat, per fer una sorpresa a un grup de nens i adolescents ingressats. Durant cinc hores, Depp va estar arrencant somriures i repartint abraçades entre els pacients.

No és la primera vegada que l'actor caracteritzat com a Jack Sparrow irromp per sorpresa en un hospital. El juliol del 2015, els pacients del Cilento Children’s Hospital de Brisbane (Austràlia) ja van rebre la visita de l'actor, així com els del Great Ormond Street Hospital de Londres (Regne Unit), al desembre de l'any passat.

Notícies relacionades

El guanyador d'un Globus d'Or es va conscienciar del potencial que aquest tipus de visites després de l'experiència que va viure amb la seva filla Lily-Rose Melody, quan ella tenia 7 anys, tal com va explicar en una entrevista a la BBC. La seva filla, avui model de Chanel, va haver de ser ingressada en estat molt greu per una infecció d'E.coli, de la qual finalment es va recuperar. "Després de l'experiència que vaig viure com a pare, ser capaç de portar-los [als nens] un somriure o fer-los riure ho significa tot per a mi", va confessar.

No obstant hi ha qui assegura també que, acorralat pels deutes i el seu desenfrenat tren de vida, la visita de Johnny Depp no és tan desinteressada. L'actor es juga molt en aquesta producció de Disney i, encara que hi ha assegurada una sisena entrega de la saga, el seu sonat divorci, les seves addiccions i els seus problemes de liquiditat no han passat per alt a la taquilla.