Estrelles implicades

Jennifer Lawrence demana als seus fans que identifiquin els nazis de Charlottesville

L'actriu ha demanat a través d'un post a Facebook que s'identifiqui els ultres

Jennifer Lawrence està de celebració i és que avui 15 d’agost compleix 27 anys en un dels millors moments de la seva vida. / JORDAN STRAUSS-AP / EPRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Jennifer Lawrence s'ha sumat avui a les crítiques contra les manifestacions racistes d'aquests últims dies a Virgínia. L'actriu ha fet una crida, a través d'un 'post' a la seva pàgina de Facebook, perquè els seus fans identifiquin els manifestants de les fotografies que adjunta a la mateixa publicació. "Aquestes són les cares de l'odi. Mireu atentament i etiqueteu qualsevol que trobeu. ¡No us podeu amagar amb internet, covards patètics!", sentenciava Lawrence.

Notícies relacionades

A les quatre fotografies que acompanyen el 'post' s'hi poden veure diversos homes fent la salutació feixista, amb torxes i una bandera nazi. L'actriu d''Els jocs de la fam' no ha sigut l'única a posicionar-se obertament en contra del moviment supremacista blanc. També l'escriptora J.K. Rowling va utilitzar el seu compte de Twitter per assenyalar el silenci del president Donald Trump davant les manifestacions racistes.

El 'post' de Jennifer Lawrence, que ja acumula més de 110.000 'm'agrada' i gairebé 5.000 comentaris, coincideix amb un dia especial per a l'actriu, que avui celebra el seu 27 aniversari en un dels moments més dolços de la seva carrera. Lawrence és una de les actrius més cotitzades en el panorama actual, ha protagonitzat diversos èxits de taquilla com 'Els jocs de la fam' i 'X-Men', a més de ser guardonada amb l'Oscar a la millor actriu pel seu paper a 'La part positiva de les coses' i protagonitzar quatre portades del número del setembre de la revista 'Vogue'.