Declaracions a Tele 5

Arrabal: "María José Campanario té més que una fibromiàlgia"

El paparazzi explica a 'Sábado Deluxe' que la dona de Jesulín de Ubrique "no està bé" i vol "tapar" quin és el seu estat de salut

39510786 59

39510786 59

2
Es llegeix en minuts

El fotògraf Diego Arrabal s'ha assegut aquest cap de setmana al programa 'Sábado Deluxe' per relatar la conversa que ha mantingut amb María José Campanario i Jesulín de Ubrique.

Fa aproximadament un mes Kiko Hernández deixava anar la bomba a 'Sálvame': "María José Campanario es troba ingressada en un hospital psiquiàtric hospital psiquiàtric". Com és conegut, l'odontòloga pateix fibromiàlgia, una malaltia que li provoca grans dolors i nits sense dormir. Per aquesta situació la dona de torero va haver d'ingressar a El Seranil per ser tractada.

A aquest problema, se suma el recent cop de calor sofert per Jesulín en una plaça de toros d'un poble avilès. És normal que, després d'aquesta mala ratxa que la parella està vivint, ens preguntem com es troben, i el paparazzi Diego Arrabal ha explicat les seves impressions: "Ella no està bé, i ell està tocat, molt tocat", ha dit en la seva entrevista prèvia el fotògraf.

El paparazzi Diego Arrabal, el gener del 2012 / GTRES

Diego ha explicat a Jorge Javier Vázquez que es va reunir amb el matrimoni la setmana passada i que va notar que "ella estava malament, volia explicar en tot moment la situació en què està, ella intenta justificar que està ingressada en un psiquiàtric, encara que és conscient del que li està passant". El paparazzi també ha parlat sobre l'aspecte físic de María José: "Està una mica més grassoneta i li costa el tema de la mobilitat, però és normal per la medicació".

Diego explica que la dona de Jesulín es vol portar bé amb tothom i a més ha assenyalat que "està molt lúcida" malgrat el que creuen alguns dels col·laboradors. Però ha dit que "ella ha volgut tapar això [el seu estat de salut]. És clar que té alguna cosa més que una fibromiàlgia".

Tracte cordial amb la premsa

Arrabal ha explicat que l'odontòloga a més ha sigut molt respectada pels paparazzis, amb qui ha mantingut un tracte cordial. El professional no ha sigut l'únic que ha parlat amb la parella. Jesús Manuel, col·laborador del programa, també ha vist María José i ha declarat que "està molt millor que fa un mes, però això no vol dir que estigui bé".

Notícies relacionades

Els col·laboradors s'han interessat per aquest nou tracte tan cordial amb la premsa per part de la parella i Diego Arrabal ha afirmat que "tant Jesús com ella juguen a aquest joc. Menteixen o no diuen del tot la veritat, i després ho expliquen en una entrevista", i ha afegit "Jesús abans regalava moltes exclusives, però ja no. Els ingressos de Jesús són cada vegada menors".

Per últim, els tertulians de 'Sálvame' s'han interessat per com ho està passant la resta de la família. "Ho estan passant fatal, però ell [Jesulín] és el que ho està passant pitjor", ha dit el fotògraf.