FA 20 ANYS

Melania va parlar en una ràdio del sexe amb Trump

"¿Practiqueu sexe totes les nits?", li pregunta el presentador. "Sí, fins i tot més" contesta ella

lmmarco39628710 u s  president donald trump an first lady melania attending 170810184611

lmmarco39628710 u s president donald trump an first lady melania attending 170810184611 / Michael Kappeler

2
Es llegeix en minuts

Després de gairebé dues dècades, aquesta setmana ha sortit a la llum una entrevista del 1999 entre el presentador de ràdio nord-americà Howard Stern i Donald Trump, en aquella època candidat a la presidència en les eleccions de l’any 2000. Durant la trucada telefònica, i al saber que Melania era a l’habitació del costat escoltant, Stern va demanar al magnat que la seva llavors nòvia es posés al telèfon per parlar amb ella en directe. «Ets tan calent. He vist fotos teves. No m’ho puc creure. Ets un somni», li diu l’entrevistador, que suggereix una entrevista amb tots dos. «Deixa’m dir-te una cosa. M’agradaria tenir una cita amb tots dos. Vull que et posis el teu vestit més sexi, ¿què portaràs?», i Melania va contestar: «No t’ho diré, ja ho descobriràs». Quan en aquest deliri d’entrevista, Stern persisteix i pregunta a l’actual primera dama què porta posat en aquell moment, ella respon: «¡Oh, no gaire! i admet que està «gairebé despullada». «¡Oh! Ja m’he tret els pantalons», exclama el presentador sense embuts. La llavors model li segueix el corrent. L’entrevistador agafa confiança i comença a preguntar-li coses sobre la seva vida sexual, en concret si va gaire sovint a l’apartament del magnat. «Sí, hi passem molt bones estones», diu ella. «¿Practiqueu sexe totes les nits?», li pregunta. «Sí, fins i tot més», respon ella. L’entrevistador també la felicita pel seu «gran pit», igual que Trump, que confirma que Melania està despullada durant la conversa. Preguntada també si com a nòvia de l’empresari espera casar-s’hi, ella respon: «No contestaré aquesta pregunta. Ja ho veurem».

RELACIÓ AMB LA PREMSA

Notícies relacionades

La parella es va conèixer el 1998 a Manhattan en una festa en què Trump, acabat de separat, va demanar a la model, 24 anys mnés jove que ell, el seu número de telèfon. 

L’entrevista, de quatre minuts de durada, i recollida per diversos mitjans de  comunicació nord-americans, s’ha d’entendre en aquell context. Avui, mentre Trump manté una relació directament d’odi amb la premsa i denuncia qualsevol publicació amb la qual no està d’acord, Melania es manté allunyada dels periodistes que no són de la seva corda. «Tots dos som persones molt independents. Jo li deixo ser qui és i ell em deixa ser qui soc. No intento canviar-lo. Li dono la meva opinió moltes vegades», explicava Melania el mes de febrer del 2016 en una entrevista amb la CNN.