A L'EDICIÓ DE SETEMBRE

Jennifer Lawrence, quatre portades a 'Vogue'

L'actriu confirma la seva relació amb el director Darren Aronofsky, que l'ha dirigit a 'Madre!'

lmmarco39626300 gente extra portada vogue septiembre jennifer lawrence 2170810134825

lmmarco39626300 gente extra portada vogue septiembre jennifer lawrence 2170810134825
Jennifer Lawrence confirma la seva relació amb Aronofsky.

/

2
Es llegeix en minuts
Luis Miguel Marco / Barcelona

No una sinó quatre. I quines quatre. L’actriu Jennifer Lawrence brilla més quemai en l’edició de setembre del Vogue nord-americà. Els apassionats de la moda que cada any esperen ansiosos aquest número, el més important de l’any i el més carregadet de publicitat, estan d’enhorabona. La revista celebra amb brillantor el seu 125è aniversari amb una edició de col·leccionista.

    

A més de lluir més drapets que mai, Lawrence, de 26 anys, aprofita l’entrevista que acompanya l’editorial de fotos de moda per fer oficial una cosa que tothom ja donava per feta des de fa temps, la seva relació amb el director de cine Darren Aronofsky. 

    

L’autor de Rèquiem per un somni, Noé i Cisne negro, de 47 anys, ha dirigit Lawrence a Madre!, una història de terror en què també intervé Javier Bardem, Ed Harris i Michelle Pfeiffer i que s’estrenarà a Espanya el 29 de setembre.

    

«En altres relacions anteriors estava molt confosa, però amb ell no em passa», explica la protagonista d’Els jocs de la fam, una de les actrius més ben pagades de Hollywood, que s’embutxaca més de 17 milions d’euros per projecte.

UNA MICA DECEBUDA

L’actriu desmenteix a més les informacions que asseguraven que ella havia sigut la culpable del divorci de Chris Pratt i Anna Faris. I assegura estar una mica «decebuda» amb ella mateixa per la cinta que va protagonitzar l’any passat amb Pratt, Passengers. «No estic avergonyida de cap manera i la pel·lícula va ser un èxit, però hi va haver coses que vaig desitjar haver revisat abans de pujar a bord» 

    

L’actriu també ha volgut parlar d’un dels moments més durs de la seva vida, quan un hacker va filtrar fotos íntimes seves: «És molt incòmode perquè sents que tothom t’està jutjant. Que violin la teva privacitat no és un problema quan ets perfecta. Quan ets humana, és horrible». 

    

Lawrence, que succeeix en el número de setembre de Vogue Kendall Jenner (2016), Beyoncé (2015) i Cara Delevingne i Karlie Kloss (2014), posa espectacular en les quatre portades, però una d’elles sobresurt sobre la resta.

    

No la firma cap fotògraf famós, sinó un pintor. El retrat és en realitat un oli de 40 x 30 centímetres del nord-americà John Currin i segons ha explicat l’artista, l’encàrrec de la revista que dirigeix Anne Wintour no va ser fàcil: «Tothom coneix el seu aspecte, així que milions de persones veuran qualsevol error que cometis». Aquesta portada també té molt mèrit perquè des de Salvador Dalí cap altre artista havia pintat la portada de Vogue. El geni surrealista va realitzar quatre portades entre el 1938 i el 1971.

Notícies relacionades

    

Les altres tres portades del número tenen la firma d’Annie Leibowitz –on Jennifer Lawrence posa amb un vestit vermell en un capvespre amb l’estàtua de la llibertat de fons–, Bruce Weber –en blanc i negre– i Inez & Vinoodh –on apareix amb un vestit daurat de Versace–.