MISSATGES A INSTAGRAM

Bustamante felicita la seva ex pel seu 40è aniversari

I Paula Echevarría publica una foto de quan va complir 4 anys

lmmarco39590040 gente bustamante instagram170807141322

lmmarco39590040 gente bustamante instagram170807141322

1
Es llegeix en minuts

David bustamante ha volgut felicitar l'aniversari de la seva ex Paula Echevarría i compartir-ho a Instagram. "Avui és l'aniversari de Paula. La dona que m'ha donat el més important de la meva vida, la meva filla. I amb qui he compartit 12 anys de la meva vida... Per això, i per més, et desitjo que siguis molt feliç. Felicitats" ha escrit al costat d'una foto antiga en què es veuen tots dos a l'interior d'un cotxe amb la seva filla.

Notícies relacionades

Per la seva part, Paula, que es és a la seva terra natal, Candás, a Astúries, ha penjat a la mateixa xarxa una imatge de la seva festa d'aniversari quan tenia 4 anys. "Aquí complia 4 anyets... amb les meves dues àvies, la meva padrina i el meu germà. D'aquella foto totes tres ja no hi son... aquesta és l'única putada de complir anys... ¡Però benvinguts 40! No puc estar més agraïda a la vida per tot el que em dona", escriu mentre dona les gràcies a tots per les felicitacions que està rebent. Paula està en terres asturianes amb la seva família després de passar uns dies a les platges de Cadis. 

David està bolcat en la seva gira aquest estiu. Va ser en un dels seus concerts on el cantant va confirmar que estava solter. Va ser quan l'artista va animar els seus fans a acostar-se més uns contra altres, a més d'aconsellar als solters que aprofitessin l'ocasió per sentir la calor humana de qui tenen al seu costat. Una situació que va divertir molt els presents, que van aprofitar el moment distès del concert per preguntar-li a viva veu si ell també està solter. Davant la insistència de l'auditori, finalment Bustamante va acabar per confessar-se: “Jo, en aquests moments, sí”.