A LA SEVA RESIDÈNCIA ITALIANA

George Clooney emprendrà accions legals contra qui va publicar imatges dels seus bessons

"La setmana passada, fotògrafs de 'Voici' van saltar la nostra tanca, van escalar al nostre arbre i van fer fotos il·legalment dels nostres fills", diu l'actor a través d'un comunicat

zentauroepp39511168 gente portada voici con george y amal clooney170731162145

zentauroepp39511168 gente portada voici con george y amal clooney170731162145

1
Es llegeix en minuts

El dia 6 de juny, George Clooney i la seva dona, Amal, van ser pares dels bessons Ella i Alexander,George Clooney i la seva dona, Amal, Ella i Alexander a Londres. Igual que durant l'embaràs, la parella ha sigut molt recelosa a l'hora de compartir els detalls dels nadons.

Notícies relacionades

No obstant, fa uns dies 'Voici' va publicar a la portada unes fotos de l'actor i la seva dona amb els seus fills a la residència que tenen a la regió italiana de la Llombardia, i això ha cabrejat Clooney, que no ha dubtat a emprendre accions legals contra la revista. 

"Fotos il·legals"

"Durant la setmana passada, fotògrafs de 'Voici' van saltar la nostra tanca, van escalar al nostre arbre i van fer fotos il·legalment dels nostres fills dins de casa nostra", va dir Clooney a través d'un comunicat reproduït per la cadena televisiva CNN. "No dubteu que els fotògrafs, l'agència i la revista seran portats davant la total extensió de la llei. La seguretat dels nostres fills ho demana", ha dit Clooney. I per últim, va afegir que els fotògrafs responsables de les imatges seran "perseguits amb tot el rigor de la llei".