FENOMEN VIRAL

Duckie Thot, la nova Barbie humana

Els seus seguidors a les xarxes l'han convertit en una nova celebritat

zentauroepp39245701 gente duckie thot instagram170713201744

zentauroepp39245701 gente duckie thot instagram170713201744

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca / Barcelona

Les faccions infantils, els llavis carnosos, la pell de porcellana, les infinites pestanyes, la cintura de vespa, la silueta menuda i els cabells llisos l’han convertit en la nova Barbie humana. I és que, a simple vista, costa de creure que Duckie Thot,  una model australiana i d’origen sudanès de 21 anys que va ser descoberta en el programa Australia’s Next Top Model, sigui real. Fa uns mesos es va conèixer el cas de la russa Valeria Lukianova, de 31 anys, que, maquillada i després de sotmetre’s a diverses operacions d’estètica, s’assembla moltíssim a la popular nina.

Thot, que ha desfilat a les passarel·les de mig món, ha compartit una foto a les xarxes en què du un vestit negre ornamentat amb detalls daurats. I a la imatge sembla una autèntica nina de Mattel, de manera que no ha trigat a convertir-se en viral. Els seus 14.000 seguidors a Twitter i 3.000 a Instagram l’han elegit com la nova Barbie humana, un singular sobrenom que l’ha convertit en tota una celebritat.

Notícies relacionades

Malgrat sentir-se la dona més feliç del món amb el títol que li han atorgat els cibernautes, el seu aspecte angelical ha rebut allaus de crítiques. Però Thot s’ha defensat i ha mostrant una gran seguretat amb ella mateixa.La model d’origen sudanès ha assegurat que la seva bellesa és cent per cent natural i que mai ha recorregut a la cirurgia estètica.També ha explicat que només utilitza algunes eines de maquillatge com una base mat, pólvores compactes, màscara de pestanyes i llapis blanc per donar més profunditat a la mirada, i barra de llavis de color rosa per dulcificar encara més la cara.

Thot va protagonitzar l’any passat una curiosa polèmica al confessar que no se sentia còmoda amb els seus cabells i els problemes que hi tenen les models africanes. «En un dels programes del concurs de models m’ho vaig passar malament perquè  els estilistes no sabien què fer amb els meus cabells naturals», va declarar. «Les dones negres no hem sigut ensenyades per cuidar-nos-els sinó educades per amagar-nos-els», es va lamentar la noia, que abans d’arribar a la gran popularitat que té en l’actualitat també es va mostrar preocupada per la seva pell tan fosca en una societat amb estàndards de bellesa més aeuroasiàtics.