Angelina Jolie: "És millor plorar a la dutxa que davant dels meus fills"

L'actriu se sincera sobre com ha viscut el seu procés de divorci de Brad Pitt i confessa que va patir una paràlisi facial

fcasals39467000 angelina jolie170727141721

fcasals39467000 angelina jolie170727141721

2
Es llegeix en minuts

Era una assignatura que tenia pendent i que per fi ha saldat. L'actriu Angelina Jolie ha concedit una entrevista a la revista 'Vanity Fair'Vanity Fair en què parla per primera vegada sobre els motius del seu sonat divorcidivorci. Gairebé un any després de la separació, l'actriu se sincera sobre com han viscut ella i els seus fills el procés de separació de Brad Pitt, iniciat l'estiu del 2016.

"He estat molt preocupada per la meva mare quan jo creixia, molt. No vull que els meus fills s'hagin de preocupar per mi", explica l'actriu a la revista.

Dura separació dels seus pares

La mare de la intèrpret es va divorciar del seu pare, l'actor Jon Voight, quan ella encara era molt jove. A més, segons s'ha publicat en nombrosos mitjans de comunicació, el motiu del divorci va ser que ell l'havia enganyat amb altres dones.

 / GTRES / Angelina Jolie, amb la seva filla Vivienne a Los Angeles, el 4 de juliol.

"Crec que és molt important plorar a la dutxa i no davant d'ells. Han de saber que tot anirà bé encara que moltes vegades tu mateixa no saps què passarà". Dures paraules que l'actriu confessava a la famosa periodista de 'Vanity Fair' Evgenia Peretz.

Estil de vida innocu

Angelina Jolie ha negat que la vida tan ocupada que tenia el matrimoni hagi sigut la causa de la seva separació. "El nostre estil de vida no era gens negatiu. Aquest no era el problema. Aquest va ser i serà una de les meravelloses oportunitats que som capaços de donar als nostres fills".

Jolie es confessa a l'entrevista molt orgullosa dels seus fills i afirma que ella i Pitt tenen com a meta comuna cuidar la seva família. L'actriu també ha admès que quan s'acabava l'estiu del 2016 "les coses es van complicar", i ha reconegut que "ha sigut un moment molt dur del qual ara mateix ja ens estem començant a recuperar".

Va patir paràlisi facial

En l'entrevista,  Angelina també ha explicat com va desenvolupar una paràlisi facial anomenada paràlisi de Bell, un tipus d'entumiment que s'associa al refredament brusc de la cara (paralisi a frigore), encara que actualment s'atribueix a un procés inflamatori al nervi per una infecció viral. L'actriu ho atribueix al fet que va descuidar la seva salut. "A vegades, les dones es posen en últim lloc en una família, i això s'acaba manifestant en la pròpia salut".

Notícies relacionades

S'ha especulat molt sobre els motius del divorci de la que era considerada una de les parelles més sòlides de Hollywood. Hi va haver qui va apuntar que el motiu del divorci era que Brad Pitt havia maltractat els seus fills. De fet, cinc dies abans de firmar els papers de la separació, el Departament de Menors i Serveis Familiars, juntament amb l'FBI, van començar una investigació després que Pitt presumptament es posés "verbalment abusiu" i "agredís" MaddoxMaddox, el seu fill gran. La policia va concloure que no hi va haver cap tipus d'abús.

Afició a l'alcohol

Però el mal ja estava fet, i moltes van ser les veus que van qüestionar l'actor i la seva afició per la beguda. El mateix Pitt ha sortit al pas d'aquests rumors, confessant que a vegades "bevia massa", cosa que va acabar convertint-se en un problema.