A la delegació de Nova York

El Museu Madame Tussauds retira l'estàtua de cera de Beyoncé per la seva poca similitud amb la cantant

Les xarxes socials es van omplir de fotos denunciant un to de pell molt més clar o uns trets irreconeixibles

¿A qui s’assembla l’estàtua de cera de Beyoncé? / VÍDEOLAB ZETA

1
Es llegeix en minuts

El Museu Madame Tussauds de Nova York ha retirat l'estàtua de cera de Beyoncé per les crítiques que ha rebut a les xarxes socials per l'escassa similitud que hi ha entre la rèplica i l'aparença real de la cantant.

Segons 'The New York Times', dijous a la tarda l'estàtua de mida real de Beyoncé ja no estava exposada al museu de Manhattan, després que aquesta setmana els visitants publiquessin fotografies de la figura de cera fent al·lusió a aspectes com un to de pell molt més clar o uns trets irreconeixibles.

Notícies relacionades

"El nostre talentós equip d'escultors s'esforça molt per assegurar-se que totes les nostres figures de cera estiguin pintades amb precisió i s'assemblin a la celebritat que representen", han explicat responsables del Madame Tussauds al 'Times' respecte a aquesta polèmica.

El museu, que no ha precisat quan tornarà a exposar la figura de Beyoncé, ha al·legat que la il·luminació combinada amb els flaixos de les fotografies pot "distorsionar" el color de les estàtues de cera, una circumstància que els seus creadors no poden preveure en el moment de realitzar-les.

Temes:

Beyoncé