Així va celebrar Andrea Janeiro el seu 18 aniversari

La noia té amb el seu pare la conversa pendent des de fa més de tres anys, en què Jesulín de Ubrique li explica el perquè de les seves "absències" com a pare

Andrea Janeiro va fer ahir 18 anys / GTRES / VÍDEO: EUROPAPRESS

1
Es llegeix en minuts

Un dels dies més complicats per a Belén Esteban ha arribat i és que la seva filla, Andrea Janeiro, ja és major d'edat. Malgrat la insistència de la seva progenitora per evitar que la noia es convertís en un personatge públic, el cert és que el 18 aniversari d'Andrea ha suscitat una gran expectació.

També ha sigut un dia important per al seu pare, Jesulín de Ubrique, amb qui sembla que la noia ha tingut la conversa que tenien pendent des de fa més de tres anys, en què el torero pretenia explicar-li el perquè de les seves "absències" com a pare. Ha sigut la mateixa Belén Esteban la que ha confirmat aquesta informació sense afegir res més, ja que Andrea no vol que es parli de la seva vida privada i, encara menys, de les relacions amb el seu pare i la seva família.

Festa en una discoteca

Com qualsevol noia de la seva edat, Andrea ha estat envoltada pels seus familiars i amics més pròxims en un dia tan important per a ella, i és que Belén i Miguel, actual parella de la col·laboradora de 'Sálvame', han estat molt pendents que tot sortís a la perfecció en la gran festa organitzada en una de les discoteques més conegudes de la nit madrilenya, el Teatro Kapital.

Andrea Janeiro i Belén Esteban arriben a la festa de 18 anys de la jove. / Gtres

Notícies relacionades

Després d'un matí molt atrafegat ple de preparatius d'última hora, Andrea ha sortit de casa amb la seva mare per assistir a la seva gran festa, en què no han faltat amics tan famosos com Álex GibajaArantxa de Benito i Agustín Etienne o Alejandra, la filla de Terelu Campos, amb qui Andrea té una gran amistat.

Durant la festa hi va haver moments força emotius, quan a les pantalles de la discoteca s'ha començat a emetre un vídeo recopilatori amb les millors imatges d'Andrea. Des de les seves primeres fotos amb Belén i Jesulín fins a l'actualitat, unes imatges on s'ha mostrat un resum dels seus 18 anys de vida.