PRIMERA IMATGE

Beyoncé presenta els seus bessons, Carter i Rumi, a Instagram

L'artista mostra el nen i la nena un mes després de néixer

zentauroepp37132942 files  this file photo taken on may 4  2015 shows beyonce an170519165332

zentauroepp37132942 files this file photo taken on may 4 2015 shows beyonce an170519165332 / TIMOTHY A CLARY

1
Es llegeix en minuts

Després de narrar el seu embaràs a través d'InstagramInstagram, la cantant Beyoncé ha decidit presentar els seus bessons de la mateixa manera.

L'artista compartia fa unes hores al seu compte d'Instagram la primera foto dels seus bessons amb el text "Sir Carter i Rumi fan avui un mes". A la imatge, a l'aire lliure, la diva posa davant d'un gran ram de flors, amb un vestit dissenyat per Palomo Spain que deixa a l'aire gran part de la seva anatomia -cuixes, ventre i espatlles- i el seu fill i i la seva filla als braços. La imatge recorda el reportatge amb què va anunciar que seria mare al febrer.

L'artista i el seu marit, el raper i empresari Jay-Z, van tenir els bessons el juny passat, però al néixer prematurament van estar a la incubadora més d'una setmana.

Segons ha informat 'The Daily Mail'The Daily Mail, la família s'ha instal·lat en una luxosa casa on estaran allotjats durant aquest estiu, una mansió a Malibu amb tota mena de comoditats i amb un lloguer mensual de més de 350.000 euros. 

SOPAR DE PARELLA

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera aparició pública de l'artista, de 35 anys. Segons revelava la revista 'People', la cantant es va deixar veure fa uns dies en públic durant un sopar amb el seu marit. Un testimoni va comentar a 'E! News' que la parella va arribar a Nobu, a Malibu, envoltada de diversos escortes i en cotxes separats. D'acord amb la font, el personal de seguretat de la poderosa parella va arribar abans que ells. Una vegada van confirmar que tot estava en ordre, el vehicle on viatjava el raper va fer la seva aparició, i minuts més tard va arribar el de 'Queen Bey'.

El matrimoni va abandonar el local tres hores després, una altra vegada cadascú al seu cotxe, envoltat d'unes enormes mesures de seguretat. Segons la publicació, 10 guardaespatlles es van encarregar que la parella pogués disfrutar de la vetllada a soles.