DIVERSIÓ A LA ITALIANA

Antonio Banderas i la seva nòvia, de vacances al Festival de Cine d'Ischia

L'actor, totalment recuperat, disfruta d'uns dies de feina i plaer

zentauroepp39281148 antonio banderas and nicole kimpel during dinner gala in isc170713163941

zentauroepp39281148 antonio banderas and nicole kimpel during dinner gala in isc170713163941

2
Es llegeix en minuts

Antonio Banderas, visiblement més prim, però recuperat de l’infart que va patir el 26 de gener passat, ha aprofitat les seves vacances a Itàlia per anar amb la seva nòvia, Nicole Kimpel, al Festival de Cine d’Ischia, on ha estrenat la pel·lícula Mariposa negra, en què l’actor interpreta un escriptor solitari.

Des que la parella va arribar a l’i-lla, s’han mostrat més enamorats que mai i junts han disfrutant d’uns dies de feina i plaer. El protagonista d’El Zorro i la seva nòvia, d’origen holandès, van posar agafats de la mà davant les càmeres i no van parar de fer broma amb els paparazzis que cobrien l’acte. No és la primera vegada que assisteixen a aquest certamen, el 2015 van passejar el seu amor pel mateix festival. Amb un look informal, Banderas Kimpel es van convertir en protagonistes de la vetllada, cantant i ballant amb la resta de convidats.

PREMIO NACIONAL DE CINEMATOGRAFÍA / Durant la seva estada a Itàlia, Banderas ha sabut que el Ministeri de Cultura li ha atorgat el Premio Nacional de Cine. La seva carrera i la seva defensa del cine espanyol han pesat en el jurat per concedir aquest guardó a l’artista, un dels màxims reconeixements de la seva brillant carrera, en què ha treballat a les ordres de directors com Woody Allen, Pedro Almodóvar, José Luis García Sánchez i Fernando Colomo, entre altres.

Arran de la concessió del Premio Nacional de Cinematografía 2017, atorgat per la seva «extraordinària» trajectòria, per obrir camí a Hollywood i pel seu «compromís tenaç» amb el cine com a actor, productor i director, Banderas ha volgut agrair el premi enviant un comunicat en què confessa que es va assabentar del guardó per sorpresa.

«Al finalitzar una jornada de treball al Festival de Cine d’Ischia, m’he assabentat amb alegria que se m’ha concedit el Premio Nacional de Cinematografía. Sé el privilegi i l’honor que aquest premi representa només sent conscient dels noms d’aquells professionals que el van rebre abans que jo. L’accepto ple de gratitud, humilitat i sentit de la responsabilitat», ha afirmat Banderas, que rebrà el premi durant el Festival de Sant Sebastià.

Notícies relacionades

AMB ESTRENES A LA VISTA / Malgrat que l’artista ha abaixat el ritme de treball després de patir un atac de cor, continua tenint l’agenda plena de projectes. Té pendent d’estrenar el film La música del silencio, basat en la vida del tenor i músic italià Andrea Bocelli, en què també participa Jordi Mollá. A més, ha rodat la pel·lícula Stoic amb Paz Vega.

Com cada any, està previst que Banderas i la seva nòvia passin uns dies de vacances a la casa que té a Marbella. I com cada mes d’agost es preveu que exerceixi d’amfitrió de la Gala Starlite, un certamen solidari que organitza juntament amb Sandra García-Sanjuán, on recapten fons per a diverses oenagés.