Jolie es diverteix a Disneyland amb la seva filla Shiloh

L'actriu i la nena han compartit una entretinguda jornada al parc d'atraccions

zentauroepp39281210 actress angelina jolie and shiloh jolie pitt in disneyland  170713181617

zentauroepp39281210 actress angelina jolie and shiloh jolie pitt in disneyland 170713181617

1
Es llegeix en minuts

A més d'una mare entregada, Angelina Jolie és una excel·lent companya de jocs per als seus fills. Així ho demostren unes imatges en què l'actriu i Shiloh, la seva primera filla biològica, fruit del seu matrimoni amb Brad Pitt, es diverteixen a les atraccions de Disneyland, el parc situat a Anaheim, Califòrnia. 

Tant a la mare com a la nena, d'11 anys, se les ha vist felices i totalment despreocupades sobre les recents notícies que s'han publicat sobre la sexualitat de la menor. 

Notícies relacionades

No ha sigut mai un secret que Shiloh és una nena que se sent un nenShiloh  des que va néixer. De fet, els seus pares ho han explicat en diverses entrevistes. Jolie va explicar el 2010, en una entrevista amb 'Vanity Fair', que no tenia problemes amb els 'looks' que sol portar la seva filla. "Sentim que Shiloh és de l'estil Montenegro. És com la gent es visteix allà. Li agrada portar corbata, jaqueta i pantalons. Li agrada vestir com un nen. Vol ser com un nen. Vam haver de tallar-li els cabells. Li agrada posar-se coses d'home. Ella creu que és com un dels seus germans". 

Tant Jolie com Pitt viuen amb normalitat les inquietuds de la seva filla i amb la mateixa naturalitat assumiran la decisió que adopti Shiloh en un futur. Però de moment no hi ha cap confirmació que el procés de reassignació de sexe s'hagi iniciat. L'única realitat és que la nena prefereix les corbates que les faldilles.