LES FOTOS DEL CASAMENT

Dani Alves i Joana Sanz es casen en secret a Formentera

La parella ha contret matrimoni en una cerimònia íntima envoltada d'amics

 La parella s’ha casat aquest cap de setmana a Formentera, sense cap tipus d’anunci i envoltats d’amics.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'exjugador del Barça Dani Alves i la model Joana Sanz ja són marit i muller. La parella s'ha casat aquest cap de setmana a Formentera envoltada d'amics, però sense anunciar-ho abans, malgrat que feia temps que estaven compromesos.

La model canària ha presumit d'aliança al seu Instagram Stories i alguns dels convidats no han dubtat a compartir algunes instantànies del casament, gràcies a les quals s'han conegut alguns detalls. Una de les més actives al seu Instagram ha sigut Alicia Medina, model i amiga de Joana Sanz, amb qui ha compartit pis a París.

Notícies relacionades

"Hem decidit que amb molt o amb poc farem de la nostra vida una pel·lícula, i mira que bonica que ens està quedant", ha comentat l'amiga. Medina també ha dedicat un missatge a Dani Alves: "Ens encanta la teva bogeria però sobretot la teva bogeria per ella".

Tots dos anaven vestits de blanc. Joana Sanz, que ha desfilat a la Bridal Week a Barcelona per a firmes com Rosa Clará i Pronovias, ja s'havia vist vestida de núvia en diverses ocasions. No obstant, aquesta vegada s'ha decantat per un vestit amb transparències i brodats i faldilla amb volum, segons explica 'Chance'. Alves, que es rumoreja que fitxarà pel PSG, va apostar per un conjunt blanc amb americana cenyida i pantalons amb els baixos arromangats que va combinar amb unes vambes de color neu.