DESPRÉS DE LLUITAR CONTRA EL CÀNCER

Luisana Lopilato, dona de Michael Bublé, comparteix una imatge amb el seu fill

Noah, de tres anys, el fill gran del cantant va seguir un tractament als Estats Units i al maig la família va tornar a Argentina després de millorar

zentauroepp36163390 gente michael buble con su familia hijo con cancer170411172831

zentauroepp36163390 gente michael buble con su familia hijo con cancer170411172831

1
Es llegeix en minuts

Guanyanda ja la batalla contra el càncer del seu fill Noah, Michael Bublé i Luisana Lopilato estan més tranquils.“Gràcies a Déu el meu fill està bé. Per descomptat és un procés llarg, com tothom sap. Noah ha de seguir amb controls. Però som molt feliços”, va declarar la dona del cantant en el seu retorn a Argentina el maig, després de seguir un dur tractament als Estats Units.

Notícies relacionades

El petit rep l'afecte de la seva família constantment com es pot veure a la imatge que ha compartit Lopilato, la primera del seu fill gran en els últims mesos. “El temps s'atura... ¡no hi ha res com les moixaines de la mama!” escriu l'actriu al costat de la instantània. Se la veu amb els seus dos fills, Noah i Elías, un d'ells reclinat a la seva falda i l'altre ajagut al sofà. Ells són el més important com es pot llegir en les etiquetes que acompanyen les imatges, “fins a la lluna i de tornada” i “la família primer”.

El novembre de 2016, l'intèrpret i la seva dona van comunicar als seus seguidors una trista notícia: al seu fill, de tres anys, li havien diagnosticat un càncer de fetge. Es van traslladar als Estats Units perquè rebés tractament i al febrer van comunicar que la seva evolució era bona. “Estem molt agraïts de comunicar que Noah ha estat evolucionant favorablement durant el seu tractament, i els metges són molt optimistessobre el futur del nostre fill", va declarar la parella, que durant aquests mesos va abandonar la vida pública per concentrar-se en la recuperació de Noah.