VACANCES SOLIDÀRIES

Piqué es lleva a les 6 del matí a Beirut per admirar l''skyline'

El defensa del Barça disputarà un amistós a la capital del Líban acompanyat per Sergio Busquets i Jordi Alba

Gerard Piqué estarà 48 hores a Beirut per disputar un partit solidari. Ho explica a través d’uns vídeos breus a Instagram. / INTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
IOSU DE LA TORRE / BARCELONA

'¡Good morning, Beirut!', és el crit entusiasta que pot titular les imatges de Gerard Piqué enfilat a un turó que li permet admirar la línia del cel de la capital del Líban en plena sortida del sol.

És un quart de set, segons certifica al vídeo compartit pel futbolista al seu compte d'Instagram. Vestit amb pantalons curts i una samarreta que llueix el 10 a l'esquena, Piqué observa un monticle de sorra que escala corrents. Amb dificultat, amb ajuda de les mans en algun instant. Una vegada a dalt llança un crit de Tarzan i convida els seus amics a acompanyar-lo a un cim tan singular.

A dalt es contemplen els gratacels de Beirut, el Downtown. Una vista fantàstica, explica Piqué. Una manera fantàstica de començar el dia en què el defensa del Barça disputarà un partit amistós a la capital del Líban acompanyat pels també blaugranes Sergio Busquets Jordi Alba.

DESPRÉS DEL CASAMENT DE MESSI

L'escapada de Piqué, Busquets i Alba arriba a continuació del retorn del casament dels Messi a Rosario (l'Argentina). Van tenir el temps just per fer una escala a Barcelona i van volar dilluns a Beirut. 

Notícies relacionades

Piqué narra el periple des de les seves xarxes socials. En un primer vídeo explica el rumb a Beirut a bord d'un 'jet'. A més de la tripulació i els seus dos companys de vestidor, ocupen butaca el seu seguici: Arturo Canales, el representant, Miguel Vallcabres, Javier Álvarez, el fotògraf Jaume de Laiguana (autor de moltes portades de Shakira), Joan Mas i Javi Alonso.

Una vegada aterrats a Beirut, la miniexpedició blaugrana va ser rebuda per Saad Hariri, el primer ministre del Líban.