LA 'BODA DEL SEGLE'

Els últims retocs de Messi... i altres

Maradona, que no va anar a l'enllaç, felicita el crac blaugrana, a qui qualifica d'"excel·lent persona", i diu que la invitació al casament "es va perdre per alguna banda"

fcasals39127894 topshot   handout picture released by www messi com showing 170702160130

fcasals39127894 topshot handout picture released by www messi com showing 170702160130 / ANDRES PREUMAYR

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Dos dies després de la que ha sigut considerada la 'boda del segle' a l'Argentina, s'han donat a conèixer alguns detalls de l'enllaç alguns detalls de Leo Messi i Antonella Roccuzzo. La web de l'astre del Barça ha publicat una foto en què el crac argentí se sotmet als últims retocs de l'estilista poc abans de la cerimònia.

No obstant, Messi no està sol. A la dreta, també es pot veure el central argentí Martin Demichelis, gran amic del davanter blaugrana, en mans també d'un perruquer. El mirall que té al davant Messi mostra un altre convidat al casament, encara que en aquest cas no se l'identifica.

La web de Messi també ha publicat una altra instantània, aquesta vegada del casament al complex City Center de Rosario, amb la parella contraent davant el jutge Gonzalo Carrillo. El jutge va dir sentir-se "orgullós" per ser l'encarregat d'oficiar l'enllaç. "Vaig saber que casava Messi fa dos mesos. Fins ahir [per dijous], que es va filtrar la informació, ningú ho sabia, ni tan sols al Registre Civil. [La família de Messi] em va demanar reserva", va explicar Herrera al canal Todo Noticias.

També va assenyalar que la família del futbolista va realitzar "una comanda especial" perquè fos ell qui realitzés la unió civil. "Vaig fer pocs casaments -va prosseguir-. Ens vam conèixer [amb la família de Messi] per fer tràmits al registre civil. Ells van demanar que jo els casés".

PIQUÉ I SHAKIRA

Entre els més de dos centenars de convidats que van anar a l'enllaç a Rosario, hi havia el barcelonista Gerard Piqué i la seva parella Shakira, de qui a penes han transcendit fotos. La cantant finalment ha penjat una instantània de tots dos en el seu compte d'Instagram -que ha compartit Piqué a Twitter-, en què agraeix a la feliç parella i als habitants de Rosario la seva "hospitalitat".

Potser per no robar protagonisme a Messi i Antonella,no robar protagonisme a Messi i Antonella, la cantant va lluir un pentinat i un vestit, de color negre, discrets.

Notícies relacionades

Un dels grans absents de l'acte va ser Diego Armando Maradona, que ha felicitat a Messi pel seu casament -malgrat no haver sigut convidat-, a qui ha qualificat d'"excel·lent" persona.

"Les meves felicitacions. Que tingui molts fills sans. Ell sap que l'estimo molt. La invitació al casament es va perdre per alguna banda, però això no canvia la meva opinió sobre ell", ha dit Maradona, segons mitjans russos. Messi "és un bon esportista i una excel·lent persona", va tancar.