VENTRE DE LLOGUER PER A VIPS

Cristiano Ronaldo ingressa en el club dels pares de bessons a la carta

Ricky Martin, Sarah Jessica Parker i Elton John són algunes de les estrelles que han contractat la gestació subrogada

ronaldo

ronaldo

3
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Després de proclamar el naixement dels seus dos fills, Cristiano Ronaldo ha entrat en el club dels bessons per gestació subrogada. Aquesta imaginària institució compta com a membres Riky Martin, Miguel Bosé, Elton John, a més de la baronessa Thyssen i Sarah Jessica Parker.

 "Soc molt feliç de poder finalment estar amb els meus fills per primera vegada", ha anunciat l'astre portuguès a les xarxes socials tal com va fer quan va néixer el seu primer fill, Cristiano Jr, de 7 anys.   

El jugador del Reial Madrid, que s'ha convertit en pare de família nombrosa, ha assegurat que ha rebut permís per viatjar a Portugal sense disputar diumenge a Moscou el partit pel tercer i quart llocs. "He estat al servei de la selecció nacional, com sempre passa, de cos i ànima, fins i tot sabent que els meus dos fills havien nascut", ha escrit Ronaldo al seu compte de Facebook.

Segons la premsa britànica, els nadons, un nen i una nena, es diran Eva i Mateo, van néixer el 8 de juny i la mare del futbolista,  Dolores Aveiro, ha viatjat als Estats Units per recollir els nadons i cuidar-los fins que arribi el pare de les criatures.

Amb la seva nova i doble paternitat, Ronaldo se suma així a una llarga llista de famosos que han sigut pares de nadons subrogats. Ricky Martin bva ser un dels primers a recórrer a un ventre de lloguer. Es va convertir en pare solter el 2008, quan van néixer Matteo i Valentino. “Jo soc pare i jo soc mare. Totes les famílies són diferents. Hi ha famílies sense pare i n'hi ha sense mare. No t'has de sentir malament”, va assegurar llavors a Instagram.

Dos anys després, el 2010, Elton John i el seu marit, David Furnish, van ser pares d'un nadó californià. El petit, Zachary Jackson Levon Furnish-John, que va néixer el dia de Nadal, va ser gestat a través d'un ventre de lloguer. "Estem contents amb la felicitat i l'alegria en aquest moment tan especial", van declarar els feliços pares a la revista 'Us Weekly'. L'experiència va ser fue tan gratificant per a la parella, que van repetir i van tornar a recórrer a la mateixa mare de lloguer del seu primer fill per donar un germà a Zachary, que va venir al món a Califòrnia el 25 de desembre del 2010.

El segon fill biològic de Robert De Niro amb la seva dona,  Helen Grace Hightower, va arribar quan l'actor tenia 68 anys i també va ser fruit d'un ventre de lloguer. Cronològicament, aquesta és la sisena filla de l'actor, ja que en el seu primer matrimoni va tenir un fill i va adoptar la filla de la seva dona, Diahnne Abbott; posteriorment va concebre dos fills amb la model Toukie Smith, amb qui mai es va casar. 

LES BESSONES DE SARAH JESSICA PARKER I MATTHEW BRODERIK

Després de ser madre biológica d'un nen, Sarah Jessica Parker i el seu marit, el també actor Matthew Broderick, van contractar una mare de lloguer i el juny del 2009 van ser pares de les bessones, Loretta i Thabita.

"Volíem ampliar la nostra família fa uns quants anys i en realitat havíem explorat diverses formes de fer-ho. Aquesta va ser una de les formes serioses que vam discutir i que presentava possibilitats reals per a nosaltres", va relatar Parker en una entrevista per a l'edició nord-americana d''Elle'. Segons Parker, el dia del naixement de les seves filles va ser un dels més importants de la seva vida. "Tot es va parar. No puc ni dir-los quins altres sons i hi havia a l'habitació. Em vaig enamorar d'elles des del primer moment", va confessar a 'In Touch'.

Els problemes de Nicole Kidman  per ser mare la van portar a la contractació d'un ventre de lloguer. "Vam estar desesperats per aconseguir un altre fill perquè jo no era capaç de quedar-me embarassada", va explicar. "Tothom que ha estat alguna vegada en el nostre lloc, el que ha desitjat tenir un altre fill o ha volgut nens, sap com de decebedor és, el dolor i la pèrdua que es pateix quan un ho intenta i no pot". Amb l'arribada de la petita Faith Margaret, la protagonista de 'La brúixola daurada' va completar la seva descendència recorrent a totes les variants possibles: adopció, maternitat natural i ventre de lloguer.

Notícies relacionades

Sharon Stone va elegir una mare de lloguer per disfrutar de nou de la maternitat.  El nadó, que va venir al món el maig del 2005, és el segon fill de l'estrella d''Instint bàsic', que va adoptar al seu dia amb el seu exmarit Phil Bronstein.  Lucy Liu és una altra de les actrius de Hollywood que ha recorregut a la maternitat per donar a llum el seu primer fill, un nen que es diu Rockwell Lloyd Liu.

En el panorama nacional també destaquen nombrosos famosos que han recorregut a aquesta tècnica com Miguel Bosé, el 'cantao'r Miguel Poveda, el presentador Jaime Cantizano, el col·laborador de'Sálvame', Kiko Hernández, Carmen Cervera i l'empresari Kike Sarasola, entre altres.