PARADÍS AL SUD-EST ASIÀTIC

Marc Bartra i la seva dona, de lluna de mel a Bali

La parella, que es va casar el dia 18 a Argentona, disfruta del seu descans en un 'resort' exclusiu d'una de les més de 17.000 illes d'Indonèsia

sin-ttulo

sin-ttulo

1
Es llegeix en minuts

Marc Bartra, exjugador del Barça i actual jugador del Borussia de Dortmunt, i la periodista esportiva Melissa Jiménez van segellar el seu amor després de tres anys de relació i una filla en comú, Gala, el dia 18 a Argentona (Maresme).

La parella es troba ara de lluna de mel a la idíl·lica Bali -una de les 17.508 illes d'Indonèsia-, tal com demostra la bonica imatge que el futbolista ha penjat aquest dilluns al seu compte d'Instagram.

A més, tal com escriu al text adjunt a la imatge, és una doble celebració, ja que Melissa Jiménez ha complert aquest dilluns 30 anys.

La parella s'allotja en les exclusives Alila Villas, un 'resort' a Uluwatu amb viles privades i amb totes les comoditats imaginables, i que té un preu base és de 900 euros la nit amb esmorzar inclòs.

Notícies relacionades

A l'enllaç de la parella hi van assistir jugadors i exjugadors molt vinculats al Barça, com Xavi HernándezCarles PujolJordi AlbaSergio Busquets i Thiago Alcántara. L'octubre del 2016, el futbolista li va demanar la mà a la seva noia per sorpresa en un cine: després de projectar-se les imatges de tots dos, ell va aparèixer a la sala i li va proposar matrimoni.

VÍCTIMA D'UN ATEMPTAT

Bartrab ha estat a punt de no poder casar-se ja que, a penes dos mesos abans del seu enllaç, va resultar ferit en un atemptat amb explosius que va patir el cotxe en què viatjava amb el seu equip, el Borussia de  Dortmunt. Afortunadament, l'impacte només li va afectar un braç, del qual va ser operat d'urgència, i no va haver de variar els seus plans de casament.