POLÍTICA 'DELUXE'

Així va ser la bronca (verbal) entre Monedero i Jorge Javier Vázquez

El presentador del 'Sálvame Deluxe' és el que inicia la discussió amb la frase: "Deixeu-vos de tonteries i poseu-vos les piles"

monedero

monedero

1
Es llegeix en minuts

Les bronques al plató de 'Sálvame Deluxe' semblen una secció fixa del programa, encara que la d'aquest dissabte ha tingut un protagonista especial: Juan Carlos Monedero, un dels fundadors de Podem. "¿Què tal et sents?", li pregunta quan comença l'entrevista Jorge Javier Vázquez. "Com una cabra en un submarí", li respon amb certa ironia Monedero.

Notícies relacionades

La disputa entre el presentador d'un dels programes de més audiència de la televisió i un dels ideòlegs de la formació morada es desferma quan el primer li diu, en referència a les sonades discussions internes a Podem durant el Congrés de Vista Alegre: "Deixeu-vos de tonteries i poseu-vos les piles". Un comentari molt aplaudit pel públic, al qual Monedero respon: "Jo et deixo que puguis seguir amb les teves tonteries, però per favor, dedica una miqueta del teu temps a solucionar els problemes d'Espanya". 

Jorge Javier, lluny d'acovardir-se, li retreu al seu convidat que Podem se sent més còmode "fent classes" que governant, una afirmació que Monedero qualifica d'"injusta", posant d'exemple la tasca de la formació morada i les seves coalicions en ajuntaments de tot Espanya com Madrid, Barcelona o Santiago. "Si deixem els polítics que ens solucionin tots els nostres problemes, ens tornaran a fotre", així es va acomiadar el polèmic professor de la Universitat Complutense de Madrid.