Johnny Depp: com dilapidar 600 milions en quatre còmodes passos

L'actor, que en 13 anys ha guanyat 583 milions, ara en deu 36. Seguint el rastre de les seves factures, el famós 1% de la població pot prendre apunts de com dilapidar amb vergonyosa fúria.

zentauroepp39004909 actor johnny depp at the los angeles premiere of  pirates of170623172240

zentauroepp39004909 actor johnny depp at the los angeles premiere of pirates of170623172240 / A CHASE ROLLINS AFF-USA COM

2
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARRÓN

Paris Hilton va comprar un sepulcre adossat a la tomba de Marilyn Monroe per donar sepultura a la seva estimada cabreta. Brad Pitt es va deixar un dia 18.000 euros en plantes que mai va anar a recollir una vegada va mitigar el seu brot botànic. I explica la llegenda –o més aviat els diaris sensacionalistes britànics– que els Beckham van pagar 1.800 euros a un empleat perquè els obrís els regals de Nadal. Tot i això, potser ningú ha malbaratat tant com Johnny Depp. Els comptes i mails que han anat filtrant els seus antics administradors –The Management Group, a qui l’actor reclama 23 milions d’euros per mala gestió–,

han deixat rere seu un tutorial de la dilapidació que només podia firmar qui, al seu dia, ja es va gastar 2,8 milions a fabricar un canó i llançar les cendres del seu company de gamberrades Hunter S. Thompson. Senyores i senyors del famós 1% de la població: ¿volen malgastar? Depp els ensenya com fer-ho.

PAS U. La dilapidació salvatge requereix ingressos també bestials. I durant 13 anys, l’actor n’ha tingut: segons auditories acreditades, el protagonista de Pirates del Carib, avui en bancarrota, va guanyar 583 milions. 

PAS DOS. Malgastar com si no hi hagués demà i considerar que 1,8 milions d’euros són el mínim per passar el mes. ¿Volen, aprenents del malbaratament, algunes idees? Depp, per exemple, va invertir 16,6 milions en un superiot; se’n va gastar 70 en 14 residències; va adquirir 45 cotxes de luxe i 200 obres d’art, per exemple, d’Andy Warhol, Gustav Klimt i Jean-Michel Basquiat, i es va deixar cada mes 640.000 euros en vi, avions privats i 40 persones al seu servei.

Notícies relacionades

PAS TRES. Quan els gestors truquen al mòbil, s’obren dues possibilitats, segons l’escola Depp. La primera és fer-se el longuis durant una bona temporada. Però quan els deutes ja arriben a les dimensions d’un forat negre, l’intèrpret recomana recórrer a existències. Ell, per exemple, ha recaptat 69 milions de la venda de 14 cases –entre les quals hi ha un castell francès de 18 hectàrees–, un grapat d’illes de les Bahames i una granja de cavalls de Kentucky.

PAS QUATRE. Posar en pràctica aquella flaquesa tan humana que consisteix a donar la culpa als altres de tot el que et passi. Els deutes de Depp pugen a 36 milions, però ell i els seus advocats –els mateixos que van dir que Amber Heard volia allargar «els seus 15 minuts de fama» quan va acusar l’actor de violència masclista– mantenen que els responsables del forat econòmic són els seus gestors.