Anar al contingut

GESTACIÓ SUBROGADA

Javier Cámara serà pare de bessons

L'actor, de 50 anys, viatjarà a l'agost als Estats Units, on naixeran

lmmarco38967388 gente javier camara foto instagram170619171030

periodico

Javier Cámarade 50 anys, serà pare aquest estiu per partida doble, segons ha revelat l'espai 'Corazón TVE' i ha confirmat el seu representant. El protagonista de 'Truman' va iniciar un procés de gestació subrogada als Estats Units i a l'agost viatjarà a reunir-se amb els seus bessons.

L'actor riojà, que acaba de rodar a Colòmbia la tercera temporada de la sèrie 'Narcos', vol mantenir en completa intimitat la notícia sobre la seva futura paternitat i ha demanat que no se'n revelin més detalls. D'aquesta manera, se suma a altres famosos que han utilitzat aquest mètode per complir el seu somni de ser pares, com Cristiano Ronaldo, Miguel BoséMiguel Poveda, Ricky Martin, Quique Jiménez 'Torito' o Elton John.

 
 
 

 Ext. Dia. Narcos3. Bogotà. Colòmbia. Escena Final. (Adios a les Armas). Pienso que serà fins aviat, la meva estimada Colòmbia. La teva pluja constant, la teva gent present, el teu mezcla salvatge. No sé, ni vull, dir adios. Han sigut mesos d'esperes infinites i de rodatges explosius. De moltes passejades, llibres, sucs i nous amics. !que cariñosa has sigut amb mi, Colòmbia! Que torno és seguro, però ni idea quan. Em vaig ple i emocionat. A los que van tocar el meu cor dir-los que escric aviat. Que rebut visites. Que espero estar a l'altura ( 2.630mts a Bogotà) del vostre agasajo. Que m'heu fet feliç en la soledat, que em vaig sentir en cases, que em vaig coneixent una mica a que huele Colòmbia. Que molts petons. Que fins després! Foto by @laramosher

 

Una publicació compartida de javiercamara1 (@javiercamara1) el 

La majoria de famosos que recorren a aquesta pràctica ho fan als Estats Units, ja que a Espanya no és legal. Encara que cada procés és diferent, als Estats Units la mitjana de preu per portar a terme aquest procés oscil·la entre els 75.000 i 125.000 euros.

0 Comentaris