NAIXEMENT A LOS ANGELES

Beyoncé i Jay Z ja tenen els seus bessons

Els cantants encara no han informat sobre el sexe dels nouvinguts a la família

1
Es llegeix en minuts

La família Carter s'amplia amb l'arribada de bessons. La parella de cantants composta per Beyoncé i Jay Z van donar la benvinguda dissabte als bessons que estaven esperant. Els nord-americans ja tenen una filla de 5 anys, Blue Ivy.

Segons ‘E! News’, Beyoncé i Jay Z van ser vistos en un hospital de Los Angeles dijous. Tot i així, la parella encara no ha anunciat el naixement i tampoc se sap el sexe dels nouvinguts a la família. 

"Bey i Jay estan encantats i han començat a compartir les notícies amb la seva família i els amics pròxims", ha dit una font no identificada a ‘People’.

Notícies relacionades

Al mes de febrer, la cantant de 'Lemonde', va anunciar l'embaràs al seu compte d'Instagram, juntament amb una imatge seva posant en llenceria i acariciant-se la panxa. L'anunci va obtenir més de 8 milions de ‘likes’ les primeres 24 hores i va batre tot un rècord de la xarxa social.

Beyoncé va enlluernar als premis Grammy celebrats al febrer a Los Angeles dues setmanes després de l'anunci del doble embaràs. La cantant, de 35 anys, va mostrar dies després orgullosa la seva panxeta en un programa de mares. Des d'aleshores, els seguidors de Bey i Jay han pogut seguir l'embaràs a través de les xarxes socials gràcies a les fotos que la cantant de R&B penjava per als seus milions de fans. 

Temes:

Beyoncé