ACTORS DISPONIBLES

DiCaprio, Maguire i Boom, els tres solters d'or

Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire i Orlando Bloom passegen la seva solteria per Nova York

lmmarco38901661 actors leonardo dicaprio  tobey maguire and orlando bloom in170615193646

lmmarco38901661 actors leonardo dicaprio tobey maguire and orlando bloom in170615193646 / LRNYC MEGA

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Amb ulleres fosques, ampolles d'aigua per refrescar-se, roba còmoda i relaxats, passejant tranquil·lament pels carrers de l'East Village de Nova York, els fotògrafs han 'caçat' tres preses marcades amb el segell de Hollywood. Es tracta dels actors Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire i Orlando Bloom. Tots tres ja han complert els quaranta i són els tres nous solters d'or.

Amb una llarga llista de conquistes femenines però al·lèrgic a tot el que faci olor de compromís de casament, a DiCaprio sempre li ha agradat envoltar-se d'un grup d'amics inseparables. De fet, el 1998, una periodista de la crònica social novaiorquesa, Nacy Jo Sales, es va referir a la seva quadrilla d'amics com els 'Pussy Posse', formada llavors per Tobey Maguire, Lukas Haas, Harmony Korine, David Blaine, Jay Ferguson, Ethan Suplee, Kevin Connolly... una espècie de seguici que arrasava en les festes nocturnes als 90. Aquella colla de joves actors van tenir carreres desiguals, però el protagonista de 'Titanic' i de molts altres èxites de taquilla sempre estava disponible per donar-los un cop de mà o compartir una bona festa.

JUNTS A COACHELLA

Ara la cosa ha quedat en trio calavera, incorporat un nou membre. A DiCaprio, de 42 anys, Toby Maguire, de 41 i a Orlando Bloom, de 40, se'ls va veure junts el mes d'abril passat ballant i bevent a la zona per a vips del festival de música de Coachella, a Califòrnia. I ara tots tres han tornat a ser fotografiats a Manhattan. Que se sàpiga, tots tres estan lliures.

El protagonista d''El renacido' va trencar al maig la seva relació d'un any amb la model danesa de Victoria’s Secret Nina Agdal, l'última d'una llarga sèrie de models que han compartit intimitat amb ell. Per la seva part, Tobey Maguire, el protagonista de diverses de les pel·lícules de 'Spiderman' –l'últim és el jove Tom Holland, el nen de 'Lo imposible'– també està disponible. L'octubre del 2016, va anunciar el seu divorci de la dissenyadora de joies Jennifer Meyer després de 13 anys junts, nou d'ells casats. Tenen dos fills en comú.

Notícies relacionades

I després tenim Orlando Bloom, que el març d'aquest any va trencar amb Katy Perry, encara que entre tots dos ha quedat una bona amistat. El Légolas d''El senyor dels anells' i la cantant es van separar estar després d'un any de relació que ha deixat moments inesborrables, com la imatge de la parella captada l'estiu passat en aigües de l'illa de Sardenya amb l'intèrpret nu lliscant sobre la seva planxa de 'paddle surf', o quan es van disfressar com el matrimoni Clinton el passat Halloween. Orlando també és pare d'un nen, Flynn, fruit de la seva relació anterior amb la model australiana Miranda Kerr, recentment casada. 

UNA AMISTAT QUE VE DE LLUNY

L'amistat entre DiCaprio i Tobey Maguire ve de lluny. Es van conèixer el 1990 en l'audició per a la sèrie 'Parenthood'. DiCaprio es va quedar amb el paper, però des d'aleshores sempre han estat molt units. Van aparèixer finalment junts en pantalla el 2013 amb una nova versió esbojarrada d''El Gran Gatsby', a partir del clàssic de Scott Fitzgerald.