PER A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

David Delfín va dissenyar unes sabatilles abans de morir

Els beneficis es destinaran íntegrament a l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC)

 

 

1
Es llegeix en minuts

Amb la mort de David Delfín, que va morir el 3 de juny als 46 anys després de la seva lluita contra el càncer que li va ser diagnosticat el 2016, no s'acaba el seu llegat. A l'espera de veure què passa amb la firma comercial que va crear amb els seus socis (i a falta d'un director creatiu que continuï la seva feina), un dels seus últims projectes va ser una col·lecció de sabates per a la firma de calçat Unisa, amb què havia col·laborat anteriorment. La línia sortirà al mercat a partir del 7 de setembre i els beneficis de la seva venda es destinaran íntegrament a l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

Notícies relacionades

La col·lecció consisteix en dos models de sabatilles formades per materials tècnics i lleugers, com el neoprè. Cada model estarà disponible en tres possibles combinacions de colors: 'multi black', 'black' i 'multi white', que es tradueixen en una explosió de colors sobre negre o blanc, un disseny molt característic de Delfín. A més, tots els models tenen elements decoratius com cremalleres i sivelles.

L'any passat, el creador malagueny va cedir un dels seus dissenys per a una campanya de conscienciació sobre la lluita contra la sida. I el febrer d'aquest any, el dissenyador i el fotògraf David Postigo van empaperar els carrers de Madrid amb imatges de la seva gran amiga Bimba Bosé, que va morir al gener també a causa del càncer. A la fotografia, Bimba lluïa la primera samarreta pintada a mà per Delfín, que es va posar a la venda per 50 euros. Tots els diners recaptats també van ser per a l'AECC.