VA SER ARRESTAT DIMECRES

L'humorista Ángel Garó, acusat d'agredir la seva parella

El còmic gadità queda en llibertat provisional després de ser denunciat per lesions al tòrax produïdes suposadament durant l'atac

angel-gar

angel-gar

1
Es llegeix en minuts

L'humorista gadità Ángel Garó, detingut a la capital malaguenya per un presumpte delicte de lesions a la seva parella, es troba en llibertat provisional després de declarar davant el jutge. La denunciant presenta lesions al tòrax produïdes suposadament durant l'atac, afegeix el diari.

Notícies relacionades

Garó, establert a Màlaga, va ser detingut per la Policia a l'estació de tren María Zambrano de Màlaga com a presumpte autor d'una agressió i, després de prestar declaració davant el Jutjat d'Instrucció número 11 de la ciutat, va quedar en llibertat provisional, segons han informat avui fonts judicials.

Segons informa avui el diari ‘Sur’, els fets van tenir lloc dimecres passat al domicili de l'humorista a Màlaga i la víctima va alertar el 112 que estava sent agredida per la seva parella. Els agents que es van presentar al lloc van trobar la víctima però no el suposat responsable de l'agressió, que va ser localitzat a l'estació quan es disposava a agafar un tren amb destí a Madrid, per la qual cosa va ser detingut i ahir, dijous, va passar a disposició judicial.