AL CONCERT D'ARIANA GRANDE

Les estrelles pop mostren el seu rebuig a l'atemptat de Manchester

Miley Cyrus, Katy Perry, Bruno Mars, entre molts altres, mostren el seu suport a les víctimes de l'atac

lmmarco38561849 jak01  jakarta  indonesia   22 05 2017   fotograf a de archi170523130907

lmmarco38561849 jak01 jakarta indonesia 22 05 2017 fotograf a de archi170523130907 / MAST IRHAM

3
Es llegeix en minuts

"Trencada. Des del fons del meu cor, ho lamento moltíssim. No tinc paraules”. Aquest és el missatge que la cantant nord-americana Ariana Grande ha publicat al seu compte de Twitter poques hores després que un terrorista fes explotar aquest dilluns a la nit una bomba i causés almenys 22 morts i 59 ferits, al recinte de la ciutat de Manchester en què la cantant oferia un concert. El missatge de l'artista, de 23 anys, ha rebut una allau de respostes i de mostres de solidaritat; no en va Ariana Grande acumula 45,7 milions de seguidors.

Molts noms propis del món de la música han volgut recolzar l'artista i mostrar la seva solidaritat amb les víctimes de l'atemptat, entre les quals hi ha molts joves i nens, ja que el públic d'Ariana Grande és més aviat juvenil. Una de les primeres ha sigut la cantant Miley Cyrus. “Desitjaria poder-li fer una gran abraçada a la meva amiga Ariana Grande ara mateix… t'estimo. Sento moltíssim que hagis hagut de ser part d'aquest tràgic esdeveniment. El meu més sincer condol a tots els afectats per aquest horrible atemptat. Tot el que puc fer és enviar esperança i pau. Això s'ha d'acabar. No més guerres ni morts dels innocents”, es llegia al seu missatge publicat al seu compte d'Instagram, on que Miley Cyrus publicava una foto en què apareix amb Ariana Grande.

“Els meus pensaments i oracions estan amb tots els afectats per aquest horrible atemptat a Manchester. Necessitem fer-ho millor. Necessitem estimar-nos els uns als altres”, ha escrit al seu compte de Twitter el cantant i actor Justin Timberlake. 

Un missatge semblant al de les cantants Christina Aguilera i la rapera Nicki Minaj. “El meu cor em fa mal per la meva germana, Ariana, i per totes les famílies afectades per aquest tràgic succés al Regne Unit. Vides innocents perdudes. Sento molt sentir això”, ha escrit la intèrpret. 

“No hi ha paraules que puguin descriure com em sento sobre el que ha passat a Manchester. No vull creure que el món en què vivim és tan cruel”, ha escrit Bruno Mars, que també ha enviat un altre missatge de suport a les víctimes.

Notícies relacionades

“En xoc total” i “devastat”, així ha descrit el seu estat d'ànim el cantant britànic, i exmembre d'Oasis, Liam Gallagher. “Amb el cor trencat”, ha dit estar el també cantant britànic, i exmembre de la 'boy band' One Direction, Harry Styles.

Selena Gomez, Taylor Swift, Katy Perry, Missy Elliot, Niall Horan, Pink, Kylie Minogue, Demi Lovato i l'ex-Destiny's Child Kelly Rowland (que al seu Instagram ha acompanyat el seu missatge amb una imatge d'un crespó negre amb orelles de conill com les que sol usar en diadema Ariana Grande) són alguns dels cantants que s'han referit a l'atemptat de Manchester a les xarxes socials.