Juan Miguel

Salvat pels seus genitals

L'ex de Karina guanya punts a 'Supervivientes' traient profit de les seves parts baixes

2
Es llegeix en minuts
Núria Navarro
Núria Navarro

Periodista

ver +

L'ex de Karina està resultant ser el desgreixador de Supervivientes. I no només perquè perdi quilos per minuts, sinó perquè ha posat al centre del debat illenc els seus genitals, sempre disposats a sortir del seu minibanyador. «Un pam i tres dits», va assegurar Juan Miguel Martínez a una petrificada Alba Carrillo. «Estic impressionada», va admetre Leticia Sabater, experta en salchipapas i en extracció de dades. Els 23 centímetres de l'estilista el fan entrar en el dubtós hit parade en què hi ha Pipi Estrada, el comte Lecquio i Álvaro Muñoz Escassi.

El de Castelló, amb aquella pinta de Borat després de cruspir-se Gérard Depardieu, està donant l'aire còmic a una edició amb derivades dramàtiques: l'ictus de María Teresa Campos després de la partida de Bigote, la mare de Carrillo fent de Medea als platós o les ferides afectives de Gloria Camila. Segons els analistes de Cazamariposas, Juan Miguel domina les formes de munyir aquest tipus de format. Si a Hotel Glam va idear un idil·li amb Yurena i la posterior baralla amb la mare d'aquesta, Margarita Seisdedos; va aconseguir la victòria a GH: El reencuentro amb la seva familiaritat. «Sap que la seva carta és fer el ridícul -expliquen els analistes-, d'aquí ve que s'entesti a passar la panxa per sota un tronc quan la prova havia acabat feia estona».

KARINO ÉS UN MISTERI

Però, ¿com és en realitat Juan Miguel o Karino, com el coneixen a Castelló? Un misteri. La facció crítica està encapçalada per Dinio García, exde la difunta Marujita Díaz. No només es van fer molt amics a Hotel Glam, sinó que el cubà va sortir un parell de mesos amb Rocío, la filla que va tenir amb Karina. «És el teatrer d'aquesta edició», proclama el seu exgendre, que aprofita de passada per assegurar que li deu diners.

Notícies relacionades

Amb Karina, però, la tempesta ha amainat des que va néixer Iker, el net de tots dos. Abans havia sigut un estira-i-arronsa d'acusacions. Que si ella era «una mala mare», que si ell mai la va estimar i li va intentar «arrabassar la nena». En realitat, va ser un matrimoni estrany des del principi. Per l'evident perfil queer del perruquer -Dinio assegura que li va tot- i pel ritu balinès del seu casori en un viatge a Tahití patrocinat per Lecturas.

Durant els anys que van viure després, Juan Miguel ha sortit airós d'una infinitat de tribulacions. D'un càncer el 2013. De l'incendi que va cremar el seu saló de bellesa el 2016, de l'esfonderament d'un edifici contigu a la seva finca per les pluges que aquell mateix any van caure a Llevant (ell dormia i una paret de la seva habitació va desaparèixer). Però no perd les ganes de sortir a la tele, sigui estrenant una cançó titulada Karina, Karina, Karina en un programa de xafarderies, sigui liderant l'espai de la Teve 4 de Castelló titulat De la raíz a las puntas. Mentre la seva panxa baixa, la seva estratègia bufonesca el situa com a finalista.