FESTA BOJA

Jennifer Lawrence, sobre el seu 'striptease': "Tinc dret a divertir-me"

L'actriu es va emborratxar en un club de Viena, va gatejar per terra i va ballar en una barra

lmmarco35270355 actress jennifer lawrence at the screening of the film  x me170518123530

lmmarco35270355 actress jennifer lawrence at the screening of the film x me170518123530 / Ian West

1
Es llegeix en minuts

Jennifer Lawrence, la protagonista de Passengers, passa per ser actualment l’actriu més ben pagada de Hollywood, així que cada moviment que fa és examinat amb lupa, també les seves sortides nocturnes. L’última imatge seva que corre per les xarxes socials no és precisament el tràiler de cap nou títol de Hollywood, sinó una escena que transcorre a l’interior d’un club de striptease de Viena en què l’actriu s’arrossega per terra i, en un evident estat d’embriaguesa, s’agafa a una de les barres de dansa i protagonitza un ball. 

Notícies relacionades

La guanyadora d’un Oscar per la pel·lícula La part positiva de les coses i una de les actrius més reivindicatives a demanar, per exemple, la igualtat de salaris entre les dones i «els col·legues amb xiulet» de Hollywood, ha sortit al pas de les crítiques assegurant que no es penedeix de res. «Simplement vaig abaixar una mica la guàrdia, però tinc dret a divertir-me per una vegada». Segons explica, estava celebrant l’aniversari d’un dels seus millors amics i es va deixar portar per la situació per divertir-se. «No em disculparé. Vaig tenir una explosió aquella nit, i crec que els meus balls van estar bastant bé», afegeix la jove artista.

L’actriu nord-americana, que és a la capital austríaca rodant la pel·lícula Red Sparrow, dirigida per Francis Lawrence, estava evidentment èbria, tal com s’aprecia al vídeo difós pel portal Radar Online. Alguns testimonis citats pel portal confirmen que «anava molt borratxa» i afegeixen que en un moment de la nit «va perdre la brusa i es va quedar ballant només amb sostenidor». La jove ha puntualitzat amb ironia que no es tractava d’un sostenidor. «Era un top del dissenyador Alexander Wang».