A LA REVISTA 'CQ'

Brad Pitt: "Bevia massa"

L'actor parla per primera vegada després de la seva separació d'Angelina Jolie i de com afronta la seva vida ara

lmmarco38282926 file photo  actor brad pitt arrives at the premiere of the f170503202920

lmmarco38282926 file photo actor brad pitt arrives at the premiere of the f170503202920 / JUAN MEDINA

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Brad Pitt ha concedit la primera entrevista des de la seva separació d’Angelina Jolie, l’estiu passat. Ho ha fet a l’edició nord-americana de la revista CQ, on posa en tres portades amb un aire trist i molt prim. «Bevia massa. L’alcohol es va convertir en un problema», confessa l’actor sobre la convivència amb la seva exdona. «No recordo ni un dia des que vaig sortir de la universitat en què no hagués estat bevent o m’hagués pres alguna cosa. Quan vaig formar la meva família vaig aturar-ho tot excepte l’alcohol. Fins i tot aquest últim any vaig estar bevent massa. S’havia convertit en un problema», afegeix. També explica que les llargues estades fora de casa van acabar per passar factura a la seva relació de parella.

TERÀPIA PSICOLÒGICA

L’actor, de 53 anys, ha recordat com van ser de dures les setmanes després que Jolie demanés el divorci i confessa que estava massa devastat per tornar a casa, a Beverly Hills, així que va decidir dormir durant sis setmanes a casa d’un amic mentre intentava fer front a la pèrdua de la seva parella i la seva família. 

Notícies relacionades

Pitt assegura a l’entrevista que ara només beu suc de nabius: «Tinc un celler i m’agrada molt el vi, però l’he deixat». També afirma que està assistint a una teràpia psicològica: «He passat per dos psicòlegs fins a trobar la persona correcta», declara.

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer que tant Pitt com Angelina Jolie assisteixen a la teràpia de la prestigiosa terapeuta de Hollywood Katherine Woodward-Thomas, que ajuda l’exparella a organitzar la família. Després de ser absolt de les denúncies d’abús infantil, Pitt negocia en aquests moments amb la seva exdona en privat els termes del divorci.