AMOR ELÈCTRIC

Elon Musk: el magnat que apunta alt

La relació del visionari innovador amb Amber Heard, l'ex de Johnny Depp, va vent en popa.

fcasals38131056 gente amber heard y elon musk170421141132

fcasals38131056 gente amber heard y elon musk170421141132

2
Es llegeix en minuts
Idoya Noain
Idoya Noain

Corresponsal als EUA

Ubicada/t a EUA

ver +

Hi ha la temptació de pensar que Elon Musk, que va néixer fa 45 anys a Pretòria (Sud-àfrica), i amb el temps ha anat guanyant la nacionalitat canadenca i nord-americana, és en realitat un extraterrestre digne d'haver arribat del mateix Mart que pretén colonitzar amb SpaceX. Tan elèctric com els seus cotxes (i aviat camions), el magnat, inversor, enginyer i inventor tant porta Tesla a ser la companyia automobilística més valuosa a la borsa com llança una nova empresa, Neuralink, per fusionar el nostre cervell amb la intel·ligència artificial. Com el túnel amb què pretén posar fi als infernals embussos de Los Angeles, també és capaç d'enterrar les seves preocupacions pel medi ambient per buscar efectes positius en la seva col·laboració amb Trump i ha acceptat un càrrec en un consell assessor del govern més negacionista del canvi climàtic. Però Musk, encara que a vegades no ho sembli, també és humà i, com a tal, està sumit en una conquista tan complicada com l'espacial o la del futur: la del cor.

FINAL VIOLENT 

Des de l'estiu passat, quan se'ls va veure per primera vegada junts en un hotel de Miami, a Musk se l'ha relacionat amb Amber ­Heard, l'actriu que a principis d'any va segellar el divorci amb Johnny Depp després d'un final violent amb acusació de maltractaments. La parella ha començat a deixar-se veure més i més, en un club de Londres o a la festa de l'últim documental de conscienciació mediambiental d'Al Gore. I a jutjar pel que ha declarat el pare de Heard a la revista italiana Grazia, l'amor flueix.

«Amber i Elon van molt de de­bò. Una de les coses que volen fer és establir-se i tenir una família», ha dit David Heard. I encara que també ha assegurat que «estan fent plans per això», l'enllaç pot trigar, perquè l'actriu passarà mig any a Austràlia en el rodatge d'Aquaman.

TRES MATRIMONIS

Notícies relacionades

l viatge de Musk fins avui ha sigut llarg i no sense turbulèn­cies. Amb la seva primera dona, l'escriptora canadenca Justine Wilson, hi va estar casat entre el 2000 i el 2008. Va ser un matrimoni amb dosis de tragèdia (van perdre el seu primer fill per la síndrome de mort sobtada infantil), però després en van tenir cinc més (uns bessons i uns trigèmins, tots per fecundació in vitro).

Allò va acabar com el rosari de l'aurora, i Musk va arribar a escriure un article per corregir coses que s'havien publicat, com que va deixar la seva dona per anar-se'n amb l'actriu Talulah Riley. La britànica, això sí, es va convertir en la seva segona dona (i en la tercera), en un matrimoni que va ser com el Guadiana. Es van casar el 2010 i es van divorciar el 2012, però es van tornar a casar l'any següent, i encara que el 2014 Musk va presentar la petició del segon divorci, la va retirar. Al final la ruptura es va fer oficial l'octubre de l'any passat.