INSCRITS A L'AJUNTAMENT MADRILENY D'AJALVAIR

David Bisbal i Rosanna Zannetti ja són parella de fet

El cantant i la model han firmat aquesta unió just quan compleixen un any de relació

 

 

1
Es llegeix en minuts

David Bisbal, de 37 anys, i la seva nòvia, Rosanna Zannetti, de 29, ja són parella de fet. El cantant almerienc i la model veneçolana van firmar aquesta unió dimarts passat a la localitat madrilenya d'Ajalvair just quan es compleixen 12 mesos de la seva relació, el temps necessari per poder inscriure's com a tal al registre.

Notícies relacionades

Per preservar la notícia, la parella hauria fins i tot obligat el personal del consistori a firmar un acord de confidencialitat per no revelar res i també haurien prohibit fer-los fotos. No obstant, han sigut les mateixes fonts del municipi les que han explicat que la parella va arribar a l'Ajuntament dimarts passat, 18 d'abril, a les 10.30 del matí, per formalitzar el tràmit. Just l'endemà, Bisbal participava a Madrid en un acte de l'Unicef, que l'ha nomenat ambaixador de l'oenagé.

De moment, ni Bisbal ni Zannetti s'hi han pronunciat. La parella va començar la seva relació el 2016 i des del principi s'han mostrat carinyosos a les xarxes socials. David Bisbal té una filla que es diu Ela, de 7 anys, fruit de la seva relació amb Elena Tablada.

Temes:

David Bisbal