RECUPERACIÓ EN TEMPS RÈCORD

Irina Shayk, espectacular un mes després de donar a llum la seva primera filla

La model, de 31 anys, llueix tipus en biquini sobre un matalàs a la piscina després de tenir Lea amb l'actor Bradley Cooper

La model russa ha publicat una foto a les seves xarxes socials lluint tipus en biquini. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Irina Shayk torna a presumir de figura al seu compte d'InstagramInstagram un mes després aproximadament de donar a llum la seva primera filla, LeaLea. La model, de 31 anys, compartia una instantània lluint un biquini negre sobre un matalàs a la piscina en què no hi ha rastres dels canvis físics habituals després de donar a llum.

Notícies relacionades

JustJared.com ha anat més enllà i ha pogut confirmar que la instantània es va fer dimarts passat i no correspon a cap producció anterior a l'anunci del seu embaràs, imatge que confirmaria la tornada a la feina de la top. Irina també va penjar una de les imatges de la seva última producció per a la firma de roba interior Intimissimi, realitzada pel fotògraf Rowan Papier.

La seva parella, l'actor Bradley Cooper, també ha tornat a la feina. Tal com va confirmar Lady Gaga a través del seu Instagram, l'estrella cinematogràfica es troba en ple rodatge de la nova versió de 'Ha nascut una estrella', pel·lícula que no només protagonitza, sinó que suposa el seu debut com a director.