AMBAIXADOR DE L'UNICEF

David Bisbal: "M'encarregaré de donar veu als nens que pateixen"

El cantant almerienc manté el seu compromís amb l'oenagé, amb la qual col·labora des de fa 13 anys

El cantant almerienc David Bisbal ha sigut nomenat ambaixador de l’UNICEF Comitè Espanyol. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

David Bisbal ha firmat aquest dimecres l'acord que el nomena ambaixador de l'Unicef Comitè Espanyol, un nomenament que reconeix els 13 anys de compromís del cantant amb l'organització. "És un orgull ser ambaixador de l'Unicef. És una gran responsabilitat i seguiré treballant per defensar els drets dels nens on em necessitin. M'encarregaré de donar veu als nens que pateixen i de difondre la difícil situació i les injustícies amb l'esperança que la gent s'impliqui en la defensa dels seus drets", ha explicat avui a la seu de l'Unicef a Madrid. 

Notícies relacionades

El cantant col·labora des del 2004 amb l'Unicef, ha participat activament en diferents campanyes i iniciatives, i ha conegut de primera mà la feina de l'Unicef, i per a ell "ha sigut una experiència molt gratificant". Va estar a Veneçuela el 2011 i al Nepal el 2015. "En els dos llocs em va sorprendre molt la capacitat dels nens de somriure gràcies a la música o a l'esport, malgrat els mals moments que estaven passant".

En l'acte, el president de l'organització, Carmelo Angulo, ha recordat que al març "es van complir sis anys del conflicte a Síria, i els nens són els que més ho estan patint". També va aportar xifres sobre la situació dels nens en aquest conflicte. Més de vuit milions necessiten ajuda humanitària urgent, uns sis milions continuen dins del país, i més de dos milions estan refugiats als països veïns.