VACANCES EN FAMÍLIA

Miguel Bosé (gairebé) mostra els seus fills

El cantant penja a les xarxes socials una foto amb els seus bessons, d'esquena, a Disneyland

bose2

bose2

1
Es llegeix en minuts

Per primera vegada, Miguel Bosé ha penjat a les xarxes socials una fotografia amb els seus quatre fills, encara que no per això el conegut cantant ha trencat el seu estricte codi de confidencialitat que manté amb la seva vida privada: els bessons surten d'esquena en el parc temàtic de Disneyland.

A la imatge, que Bosé ha penjat al seu compte d'Instagram, hi surt l'artista somrient a la càmera (amb la gorra orelluda de Mickey) davant els seus fills, tots d'esquena a l'objectiu (però també amb la mateixa gorra). “Disfrutant amb els meus fills de #Disneyland el #LugarMásFelizdelMundo us el recomano! Una passada!!!”, escriu el cantant al seu compte.

Notícies relacionades

Bosé ha decidit fer una parada en la seva actual gira, ‘Estaré’, per agafar-se de vacances aquest llarg pont de Setmana Santa amb els seus bessons. I ho ha fet on més i millor poden disfrutar uns nens.

Els fills de Miguel Bosé -gestats en ventre de lloguer- són dues parelles de bessons, Diego i Tadeo, de 6 anys, i Telmo i Ivo, de 5 anys. Per poder preservar la seva intimitat i mantenir-los allunyats dels focus, el cantant viu amb ells a Panamà, que és on precisament va néixer ell, el 3 d'abril de 1956.