Ben Affleck i Jennifer Garner, feliç divorci

"Tot s'ha fet de forma consensuada pel bé dels seus fills", indica la revista 'People'

lmmarco38049499 file   april 13  2017  ben affleck and jennifer garner offic170414121317

lmmarco38049499 file april 13 2017 ben affleck and jennifer garner offic170414121317 / Alberto E Rodriguez

2
Es llegeix en minuts

Malgrat que tot sobre el paper ha sigut bastant civilitzat, finalment ja no hi ha marxa enrere i els actors Ben Affleck i Jennifer Garner, tots dos de 44 anys, han firmat els papers del divorci. 

Des que tots dos van anunciar la separació el juny del 2015, els rumors sobre una possible reconciliació sempre els han acompanyat. Motius han donat perquè l'exparella i els seus tres fills des del principi s'han deixat veure convivint i passant fins i tot les vacances. El director d''Argo', guanyadora de l'Oscar a millor pel·lícula el 2012, mai va deixar a més la llar conjugal. Ara aquesta situació canviarà ja que dijous passat van presentar, a la vegada, els papers del divorci al tribunal Superior de Los Angeles.

Segons informa el portal 'TMZ', tot s'ha fet de forma consensuada i amistosa. Tant Affleck com Garner sol·liciten la custòdia dels tres fills que tenen en comú: Violet Anne, d'11 anys, Seraphina Rose Elisabeth, de 8, i Samuel, de 5 anys.

La divisió dels seus béns així com també si algun ha de rebre una pensió mensual estan encara per decidir. La parella no va firmar cap tipus d'acord prenupcial abans del seu casament el 2005, així que els guanys que hagin generat durant els anys del seu matrimoni seran repartits al 50%, a no ser que hagin decidit una cosa diferent.

PROCÉS 'SUPERAMIGABLE'

Segons explica la revista 'People', el procés de divorci, que pot resoldre's ràpidament, serà "superamigable”. És més, la publicació —a la qual els actors van enviar el comunicat conjunt de la seva ruptura després de 10 anys de matrimoni— assegura que en els documents legals per al divorci tots dos figuren com els seus propis representants legals, cosa que significa que, almenys per ara, no hi haurà advocats pel mig. Fins i tot el cas es podria resoldre sense un jutge i a través d'un mediador.

“Ho han fet tot anteposant el bé dels seus fills", assegura una font pròxima a l'exparatge en la revista. Des que van anunciar la seva ruptura, tots dos han fet declaracions públiques alabant-se mútuament en el paper de pares.

ADDICCIÓ A L'ALCOHOL 

La notícia sobre el divorci oficial arriba després que el març passat, Affleck va anunciar en un comunicat que s'havia sotmès a un procés de rehabilitació per superar de nou la seva addicció a l'alcohol (ja el 2001 va ingressar en un centre especiatzat en aquesta malaltia). "Vull que els meus fills sàpiguen que no ens hem d'avergonyir per demanar ajuda", va indicar l'actor en aquell moment, i es va mostrar "afortunat" per comptar amb l'amor de la seva família, especialment el suport que li va brindar Garner.

Notícies relacionades

Just l'endemà de la seva revelació, l'exparella va seguir amb la seva rutina i van ser fotografiats portant junts els seus tres fills a l'escola. 

En l'aspecte laboral, també s'ha sabut recentment que Affleck ha decidit renunciar a dirigir 'The Batman', la nova pel·lícula de l'home ratpenat. L'intèrpret, molt criticat al seu dia per fer-se càrrec d'aquest personatge, seguirà com a protagonista i productor del projecte.