FA DUES SETMANES, SEGONS 'PEOPLE'

Bradley Cooper i Irina Shayk ja han sigut pares

L'actor i la model han portat l'embaràs i el part preservant la seva intimitat

 

  / JOHN WALTON

1
Es llegeix en minuts

Encara que sembli mentida en una parella tan mediàtica, l'actor Bradley Cooper i la seva nòvia, la model Irina Shayk, han sigut pares fa dues setmanes, segons ha anunciat la revista 'People'. El nadó, del qual es desconeix de moment si és nen o nena, és el primer fill de la supermodel russa, de 31 anys, i de l'actor, de 42, que estan junts des de la primavera del 2015.

La parella de moment no ha parlat del naixement ja que són molt gelosos de la seva intimitat. De fet tampoc van anunciar l'embaràs. Que Irina Shayk esperava un fill es va saber el novembre passat, quan la model va desfilar a París en roba interior per a la 'show' anual de Victoria's Secret a París i es va fer evident el seu estat en unes fotografies que llavors van fer la volta al món. En cadascuna de les seves aparicions prèvies, una d'elles a Madrid, la model va esquivar la qüestió quan li preguntaven i vestia amb roba que impedia conèixer el seu estat. 

EXPARELLA DE CRISTIANO RONALDO

La parella va iniciar la seva relació poc després que ella trenqués la seva relació amb el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo i ell confirmés la seva ruptura, després de dos anys de relació, amb la model britànica Suki Waterhouse, gairebé 20 anys més jove que ell. 

Notícies relacionades

Bradley, guanyador d'un Oscar i un dels actors més desitjats, va mantenir alguna relació sonada, primer amb l'actriu Rennée Zellwegger, amb qui va estar dos anys. Més tard van entrar en la seva vida Jennifer Lopez i Zoe Saldana. 

Per la seva part, Irina Shayk va estar tres anys amb Cristiano Ronaldo encara que no va ser una nòvia a l'ús. La parella es veia molt poc i poques vegades van parlar de la seva relació. Les absències es justificaven pel fet que tots dos tenien molta feina. Fins als últims mesos de la seva relació no van viure junts a la casa que el futbolista posseeix a la luxosa urbanització madrilenya de La Finca. I quan la model russa venia a Espanya, s'allotjava en un hotel de la Castellana.