CHICA DE PORTADA

Mónica, de 'Casados a primera vista' a 'Interviú'

La noia de 22 ofereix també una primícia: acaba de demanar els papers de divorci

zentauroepp37880885 gente chica  interviu  m nica g mez  la modelo de  casados a170331193233

zentauroepp37880885 gente chica interviu m nica g mez la modelo de casados a170331193233 / WWW XANAS ES

1
Es llegeix en minuts

Mónica és rossa, és intensa i té una veu trencada que resulta molt sexi. Mónica també és model i a pesar de la seva joventut, 22 anys, assegura que no li ha anat bé en l’amor. Per això va decidir un bon dia embarcar-se en l’aventura d’acudir al programa Casados a primera vista, el reality que acaba de finalitzar la seva segona temporada a Antena 3 i que fa un pas més en el format de les cites a cegues i provoca que la parella es conegui directament el dia en què han de donar-se el «sí, vull».

    

Li va agradar la idea que un equip de psicòlegs elegissin per ella i, a més, van encertar-ho. El Jordi, l’altra part, li va robar el cor i, encara que amb alts i baixos, va ser una de les dues úniques parelles que va seguir junta després del programa. Fins ara. 

Notícies relacionades

    

Aquesta setmana la Mónica es despulla a la revista i a les pàgines interiors d’Interviú, que arriba avui als quioscos, i ofereix una primícia: acaba de demanar els papers del divorci. I és que el Jordi no va ser l’únic que va caure rendit als seus peus.