Angelina Jolie i Brad Pitt reprenen el contacte després de la seva dolorosa ruptura

La parella d'actors ha enterrat la destral de guerra sis mesos després del seu sorprenent anunci de divorci

Angelina Jolie i Brad Pitt reprenen el contacte després de la seva dolorosa ruptura

REUTERS

1
Es llegeix en minuts

Brad Pitt i Angelina Jolie haurien reprès el contacte. La revista 'People' assegura que la parella d'actorsPeople' hauria parlat directament sis mesos després de l'anunci del seu polèmic i sorprenent divorci. "Està molt més feliç. Ell està molt alleujat perquè la situació no s'estigui fent pública", ha assegurat una font pròxima a l'actor, de 53 anys.

Notícies relacionades

El mes de gener passat, l'exmatrimoni va decidir contractar un jutge privat per resoldre els assumptes de la seva separació i la custòdia dels nens per mantenir el procés en privat. Sembla que les negociacions entre les dues parts estarien en curs. "Va ser un moment difícil, però van ser capaços de resoldre'l. Aquest és un treball que està en continu progrés", ha assenyalat l'informador a la publicació nord-americana.

"Sempre ha sigut extremadament positiu sobre el fet que Angie és molt bona mare, i l'objectiu era resoldre ho tot pels nens i per tota la família, i estan treballant per aconseguir-ho", ha afegit la font. Des de fa setmanes, el productor, que s'ha bolcat en l'escultura com a tasca terapèutica, es veu amb els seus fills amb més regularitat i ha arribat a passar algun temps amb Maddox i Pax.