ENTREVISTA A 'SEMANA'

Lucía Dominguín: "Perdre qui estimes amb bogeria és insuportable"

La mare de Bimba parla de la seva filla quan es compleixen dos mesos de la seva mort

 

 

1
Es llegeix en minuts

Lucía Domiguín, la mare de Bimba Bosé, ha concedit una entrevista a 'Semana' quan es compleixen dos mesos de la mort de la model. "La mort d'una filla que estimes amb bogeria és insuportable. I encara que sembli mentida, ella va ser positiva fins al final", explica al setmanari Lucía Dominguín, que actualment viu a València amb la seva germana, Paola Dominguín, i el seu fill, Olfo.

"Tinc l'honor de ser la mare de Bimba i defenso el llegat que ens ha deixat a molts, a gent de totes les edats que em diuen que la meva filla els ha ajudat amb la seva presència, que s'han recolzat en el seu testimoni, que han passat pel mateix, s'identifiquen moltíssim amb ella i han trobat exemple en la seva enteresa. És aterridor el que fa aquesta maleïda malaltia, que Bimba va portar amb una naturalitat i una força enormes", ha explicat la germana de Miguel Bosé.

LA SENTO AL MEU COSTAT

Lucía, de 59 anys, ha recordat que, després del funeral, va estar amb els seus altres fills, Olfo, Jara i Plaito i amb la seva germana Paola i els seus a la casa segoviana de la matriarca Lucía Bosé per passar els primers dies del dol. Ara tots intenten reprendre la seva vida normal.

Notícies relacionades

"Ja no puc ser igual que abans, sense Bimba. Perdre un pare, d'acord; una mare, d'acord: és un cop enorme... però ¿la meva filla?", afegeix Lucía. "Tot i que estava malalta no esperava aquest desenllaç. Encara no ho assimilo, miro i la veig, la sento al meu costat". L'última vegada que la va veure va ser a casa de Miguel Bosé. "Va arribar de la químio. Estava guapíssima i somrient... desbordava alegria al seu voltant. Recordo la seva rialla, aquella tremenda vida en ella. Amb la seva força, Bimba era la que ens animava a tots". 

Lucía Dominguín també té paraules d'elogi per qui va ser el marit de Bimba, Diego Postigo, amb qui va tenir dues filles. "Les meves netes tenen un pare que és adorable i les cuida, mima i es desviu per elles. No vull ni imaginar-me com de dur pot estar sent per a elles". I respecte a l'última parella de la seva filla, igual. "Charlie ha sigut un àngel. He vist entre ells un amor brutal".

Temes:

Bimba Bosé