"AROMA De MASCLISME"

Penélope Cruz i la seva cervesa polonesa per a dones

L'actriu protagonitza l'anunci d'una birra sense alcohol

penlope

penlope

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Penélope Cruz, de 42 anys, és la imatge d'una marca polonesa de cervesa sense alcohol que es diu Karmi. La cervesa, pertanyent al grup Carlsberg, presentada com una beguda dirigida al públic femení, està disponible en quatre sabors diferents: caramel i panses; taronja i magrana; nabius i xocolata, i pomelo.

Notícies relacionades

L'actriu guanyadora d'un Oscar ha gravat recentment la versió en castellà de l'anunci. I és que Karmi desembarcarà els pròxims dies al mercat espanyol després de la bona acollida a Polònia. Tot apunta que el missatge publicitari de la protagonista de ‘Volver’ desfermarà la polèmica pel seu contingut masclista. Algunes pàgines web i bloguers ja s'han fet ressò de l'existència d'aquesta “cervesa per a dones” i critiquen que s'associïn les begudes no alcohòliques i aquests sabors a un gènere concret.

“Amb una aroma d'intens masclisme, Karmi arriba al mercat espanyol”, es pot llegir a la pàgina Los Replicantes, que també destaca que la marca “sembla retrotreure'ns diverses dècades enrere en el temps”.  “Les cerveses ‘femenines’ tenen com a característiques menys graduació alcohòlica, a més de ser més suaus, i això ja és per si mateix masclista”, apunta la redactora de Bekia.