ACTOR EN EL COMPTE ENRERE

Michael Caine: "Els meus dies estan comptats"

L'actor britànic, de 84 anys, ha explicat que sempre està buscant "el millor contra el càncer"

lmmarco34779608 actor michael caine poses for a portrait   in los angeles170320133405

lmmarco34779608 actor michael caine poses for a portrait in los angeles170320133405 / CASEY CURRY

1
Es llegeix en minuts

L'actor britànic Michael Caine, que el 13 de març va complir 84 anys, ha confessat en una entrevista a 'The Sun On Sunday': "Els meus dies estan comptats. La mort és la meva preocupació principal. He hagut de reduir el consum d'alcohol i sempre estic buscant el millor contra el càncer: menjaré això, faré allò...". Caine ha usat en l'entrevista humor negre per afegir: "Probablement cauré mort parlant amb tu, però, saps, he perdut una 30 lliures [uns 13,5 quilos] només perquè vull veure créixer els meus nets", ha confessat. L'actor té tres nets, dos bessons de 6 anys i un nen de 7.  

Caine ha tornat a tenir paraules d'elogi per la seva dona Shakira Baksh, de 70 anys. Li ha agraït l'esforç que ha fet per apartar-lo d'un estil de vida perjudicial per a la seva salut. "Sense ella estaria mort fa molt temps. Solia beure una ampolla de vodka al dia i fumar diversos paquets de cigarrets. Conèixer Shakira em va salvar la vida".

Notícies relacionades

En una entrevista anterior, Caine va explicar que va demanar al metge que tractava el seu pare malalt de càncer de fetge que l'ajudés a morir per acabar amb el dolor. Preguntat sobre si està d'acord amb l'eutanàsia, en aquesta altra entrevista va contestar: "'Oh, sí, crec que sí, si un està en una situació en què la vida ja no és suportable".

'UN COP AMB ESTIL'

Malgrat tot, l'actor es manté encara actiu i està a punt d'estrenar, amb un altre veterà com Morgan Freeman (i Alan Arkin), la comèdia 'Un golpe de estilo' que explica la història de tres amics que decideixen atracar un banc per recuperar els diners de les seves pensions que el mateix banc els ha fet perdre. La pel·lícula és un 'remake’ del 'thriller' dirigit per Martin Brest el 1979 que seguia les aventures d'un trio de jubilats que decideixen atracar un banc per simple avorriment abans de deixar aquest món. "El negoci cinematogràfic haurà de renunciar de mi, no al revés", ha dit respecte a la seva retirada. Caine té dos oscars com a millor actor de repartiment: per 'Hannah i les seves germanes' (1987) i per 'Les normes de la casa de la sidra (1999).

Temes:

Càncer