RUMORS DE SEPARACIÓ DES DE GENER

Scarlett Johansson presenta la demanda de divorci contra Romain Dauriac

La parella s'enfronta ara a una àrdua batalla judicial per la custòdia de Rose Dorothy, la filla de dos anys que tenen en comú

"Crec que la idea del matrimoni és molt romàntica, però no crec que sigui natural ser monògam", va confessar l'actriu fa menys d'un mes

U.S. actress Scarlett Johansson and her partner Romain Dauriac pose as they arrive for the 39th Cesar Awards ceremony in Paris February 28, 2014. Picture taken February 28, 2014.  REUTERS/Regis Duvignau (FRANCE  - Tags: ENTERTAINMENT)

U.S. actress Scarlett Johansson and her partner Romain Dauriac pose as they arrive for the 39th Cesar Awards ceremony in Paris February 28, 2014. Picture taken February 28, 2014. REUTERS/Regis Duvignau (FRANCE - Tags: ENTERTAINMENT) / REGIS DUVIGNAU (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts

El gener passat es va conèixer la rupturagener passat ruptura entre l’actriu nord-americana Scarlett Johansson, de 32 anys, i el seu marit, el periodista francès Romain Dauriac, de 35 anys, però segons el portal 'TMZ' l’actriu no hauria presentat la demanda de divorci a Nova York fins a aquest dimarts passat. Fins aquí tot correcte. El problema pot arribar ara amb el tema de la custòdia de la filla que tenen en comú, Rose Dorothy, de 2 anys.

    Segons els documents als quals ha tingut accés el diari 'New York Post', la intèrpret n’hauria sol·licitat al jutge la custòdia. No obstant, el periodista francès també desitja lluitar per la custòdia de la nena, així que s’acosta una altra batalla judicial, a l’estil de la mantinguda pels actors Angelina Jolie i Brad Pitt als jutjats novaiorquesos.

ESPECULACIONS

L’estira-i-arronsa de l’exmatrimoni podria anar a més si Dauriac manté la seva intenció de tornar a França amb la nena amb l’excusa que la feina de la mare l’obliga a viatjar amb molta assiduïtat. 

  

 Durant mesos s’ha especulat sobre l’estat civil real de la protagonista de pel·lícules com 'Els Venjadors', 'Lucy' i 'Match Point'. Encara que va ser a principis d’any quan la ruptura de la parella va saltar als mitjans, tots dos van posar junts a finals de gener en una exposició a Nova York, donant pàbul així a tota mena d’especulacions. Uns dies abans, l’actriu havia assistit a la marxa de les dones a Washington després de la presa de possessió de Donald Trump i aquell dia ja no portava posada l’aliança.

    

Que una de les muses de Woody Allen anés amb el seu representant a la cerimònia dels Oscars el 26 de febrer passat va ajudar a revifar les especulacions sobre la ruptura.

SEGON MATRIMONI

La parella es va comprometre l’agost del 2013, després d’un any de relació i es va casar en secret el 2014 a l’estat de Montana, després que l’actriu donés a llum la seva única filla. Es tracta del seu segon matrimoni fallit, ja que el 2010 es va divorciar de l’actor Ryan Reynolds per problemes de convivència. «Viure amb un altre actor és complicat. Hi ha d’haver una entesa real de com comparteixes el teu temps, especialment quan les carreres van al mateix ritme», va explicar llavors. 

Notícies relacionades

    

En una entrevista a 'Playboy' el 14 de febrer passat, Scarlett Johansson va donar la seva particular visió del matrimoni: «Estar casat no té res a veure amb no estar-ho i qualsevol persona que digui el contrari està mentint. És clar que canvia les coses. Tinc amics que han estat junts durant 10 anys i després han decidit contraure matrimoni i les coses han canviat», va explicar llavors. Per a l’actriu, la monogàmia no és una qüestió natural, sinó una imposició cultural i social: «Has d’escollir un camí. La idea del matrimoni és molt romàntica; és una idea bonica i pot ser molt bonic, però no crec que sigui natural ser monògam», va dir fa uns dies. 

Temes:

Divorci