LLUITA CONTRA UN TUMOR

La mare de David Delfín: "El meu fill està molt malament"

María González explica que al seu fill, que lluita contra el càncer, "ja se li ha paralitzat mitja part del cos"

lmmarco35535516 david delf n dise a el nuevo logo de la campa a compartir mo170307132123

lmmarco35535516 david delf n dise a el nuevo logo de la campa a compartir mo170307132123

1
Es llegeix en minuts

David Delfín fa més d'un any que lluita contra el càncer. Li van detectar tres tumors al cap, va ser operat l'abril del 2016 i des d'aleshores va començar una batalla que va obligar el dissenyador malagueny, de 46 anys, a retirar-se de la vida pública. De fet, no ha desfilat en les dues últimes edicions de la Mercedes Benz Fashion Week Madrid. 

Ara ha sigut el seu mare, María González, qui ha desvelat al portal 'Vanitatis' que la seva salut ha empitjorat recentment: “El meu fill està molt malament. Ja se li ha paralitzat mitja part del cos. Se li ha de donar el menjar, perquè la mà no li respon i estem tots molt afectats”. El dissenyador també ha tingut una pèrdua important de la parla i la memòria. Una recaiguda que el seu entorn relaciona directament amb la mort de Bimba Bosé, musa i amiga del dissenyador. “La seva mort va remoure molt el meu fill”, afegeix. Precisament, l'última sortida en què va ser vist va ser a l'enterrament de Bimba, el 25 de gener, i en cadira de rodes.

Notícies relacionades

María González, que es desplaça sovint a Madrid per estar amb ell, remarca que el seu fill no està mai sol. David té una germana infermera que el cuida. “A més, la seva parella, Pablo Sáez, no se separa d'ell, com tampoc ho fan els seus amics íntims. El meu fill és molt estimat i només li demano a Déu que no pateixi, només li demano això a la vida".

L'última iniciativa de la firma que porta el seu nom va ser posar a la venda una samarreta amb la foto impresa de Bimba Bosé per recaptar fons per a l'Associació Espanyola contra el Càncer. A la imatge, la neboda de Miguel Bosé, morta de càncer als 41 anys, llueix la primera samarreta que David Delfín va pintar a mà per a la firma que va crear el 2001.