DESPRÉS D'UN ANY JUNTS

Katy Perry i Orlando Bloom trenquen

Els representants dels artistes confirmen que la cantant i l'actor ja no estan junts

zentauroepp33044966 gente  beverly hills  ca   january 10   orlando bloom and ka170116183624

zentauroepp33044966 gente beverly hills ca january 10 orlando bloom and ka170116183624 / KEVIN MAZUR

1
Es llegeix en minuts

Katy Perry i Orlando Bloom han trencat. Segons ha confirmat 'US Weekly', l'actor, de 40 anys, i la cantant, de 32, han decidit posar punt final a la seva història d'amor un any després d'iniciar la seva relació. "Abans que els rumors o les falses informacions estiguin fora de control, podem confirmar que Orlando i Katy estan prenent un espai respectuós en aquests moments", han afirmat els representants dels artistes a través d'un comunicat.

Notícies relacionades

Una ruptura inesperada, ja que diumenge passat la parella es fotografiava somrient en la festa organitzada per 'Vanity Fair' després dels Oscars.

Perry, que acaba d'estrenar el seu nou senzill 'Chained to the rhythm’, i el protagonista d''El senyor dels anells' es coneixien des de fa temps, però la relació entre ells va sorgir fa un any durant la festa posterior a l'entrega dels Globus d'Or. Des d'aleshores, les estrelles han intentat passar junts el màxim de temps possible i han disfrutat de viatges junts, com el que van fer a Tòquio amb motiu de l'Any Nou.